findiktan11 Doğuma biraz var ama seçimden önce bez almak istiyorum sleepy bionatural düşünüyorum kullanan ve yorum yapmak isteyen var mıııı??? Veya daha iyi prima dışında bir bez fikri sunacak olan.
Mervekipk findiktan11 molfix püre soft ben memnunum doğal içerikli gayet güzel tavsiye ederim bide can bebe çok öneriliyor
Melisamuhammed_2007 findiktan11 sleppy natural ve Molfix kullanıyorum ikisindende memnunum pişik sızdırma yapmadı ama her bebek farklıdır içinizde sinen markadan bı paket alın bebegin cildine tahriş pişik yara yapmazsa kullanmaya devam edersiniz ben öyle yaptim
Smy38 findiktan11 ben de aldım sleepy şuan kullanıyorum memmun kalmadım.sizdiriyor dediler inanmadım ama öyleymiş😁 gervnumaradan bı tane almıştım şimdi değiştirmek istiyorum
Melisamuhammed_2007 findiktan11 ya o kadar bilemiycem çünkü benim bebeğim prematüre bebek şuan 1 aylık biz hala 1 numara kullanıyoruz mesela ama sleppy nin kalıbı Molfixe göre bı tık küçük
findiktan11 Smy38 genelde 1-2 numarası sızdırmıyor 3-4 sızdırıyor diyorlardı siz kaç numara kullanıyorsunuz şuan
Nnoktaa findiktan11 sleepy ve prima ile başladım. Sleepy sızdırdı. Prima ile devam ediyordum ancak fiyatları nedeniyle tavsiyeler üzerine goon a geçiş yapacağım. Goon ve baby turco çok tavsiye ediliyor. Değerlendirebilirsiniz.