mhlady_2021 Veybil bence aden ismini hiç kullanmayın ilerde karışıklık yapar. Ortalıkta o kadar çok arel, arden , aden varki hepsi çok benziyor. Şahsen hepsi bana erkek ismi gbi geliyor. Ariel diye dalga bile geçerler . Sade arya daha güzel
maviiiss Veybil bizde kızımıza ilk arya ismini Düşünmüştük çok hoşumuza gitmişti ama çok kaba geliyor kulağa falan diyenler oldu ama size tavsiyem soyadınız uzun bir soyad o yüzden çift isim koymayın derim İlerde kendi kızlık soyadını falan kullanacak olursa çok uzun olur birde anlamsız uzun önünde engel olabilir çift isim
maviiiss Veybil daha kararsızız 26 haftayım bende Ya arya olacak ya da bilmiyorum eşim İzel dedi bi bakalım
Veybil Merve_3351 arya soyluluğu ifade ediyor Aden 2 anlamı var birisi cennet bahçesi diğer anlamı ise Allahın yasakladığı kavmin ismi
Deletedmom_112 Veybil 30 kişilik olacak bi sınıfın yaklaşık 20 si Aden oldu her isim postunda mutlaka var benim fikrim Arya olsun daha hoş daha özel bi isim olur. Adeni belediye dağıtmış gibi oldu artık