Ozlem23MZS Arkadaslar bebeğin yerlestigi yer bir onceki hamileligimdeki gibi ayni yere yerlesmis. Kese şekli bile ayni. Cinsiyet aynimidir sizce. Bu durumu yadayan varmi
Edaacar-ozkan Ozlem23MZS benim bebeğim sağa yerleşmişti erkek bebek sağ tarafı hep erkek bebek diye duymuştum erkek çocuğu olanlar sağa yerleşti demişti sizin hangi taraf
1prensesannesi__ Ozlem23MZS cinsiyet farkedecegini sanmiyorum sonucta cinsiyeti belirleyen sperm hucresi dollenen yumurta da nereye duserse oraya tutunuyo benimde kese sekli falan kizimla ayniydi değişmezse sonradan 2 de doktor erkege benzettim dedi
Ozlem23MZS Edaacar-ozkan sol tarafa yerleşmiş ama benim arkadasin kizi olacak oda saga yerlesmis. Bide ben solağim bunla cok alakasi vamri bilmiyorum ama🤣
1prensesannesi__ Üstteki kizimin simdi 8 yasinda minigim cok gorunmuyo ama uzun katlama cizgisinin tam yani alttaki oglusumun ikisininde 5+4 deki kesesi tek fark buyuklugu kizim daha kucukmus 😄
1prensesannesi__ Ozlem23MZS eski olduğu icin biraz siliklesti bide uzeri kagıt ondam sanirim ama uzun katlama cizgisi varya hemen onla bitişik solunda resmi acip yakinlastir gorunuyo ama buyukluk farki var gunleri bile ayni