Ervaa35 Busra221 en önemlisi sağlık açıkcası kiloya çok takılmıyorum doktor iyi desin yeter minnak doğarsada doğar kız olunca minnaklık yakışıyo😂😍 size gün verdi mi?
Mervesrsy Haticeeee27 sen birde ileriki haftaları gör haline şükrediyorsun 🙊 ama zaman yaklaştıkça da bir yandan bebeğine kavuşacağın için heyecanlı oluyorsun dayanılması daha kuvvetli oluyor gibi biz de 37 haftalık olduk artık hersey çok zooorr :)))
Bubus Whitelavinia merhaba ben de kolestaz tanısı aldım iki gebeliğimde de. 30. Haftada aldım şu an 35+2 deyim. 36dan sonra alacak doktor. İlk bebeğimi de 37den sonra almışlardı.
Bubus Whitelavinia bugün 36 oldum normalde cumartesi doğum diye konuşmuştuk ancak dün kontrole gittiğimde değerlerin çok yüksek değil 38e kadar götürmeye çalışalım 3 günde bir nst ile takip edilecek dedi.
denizedogru Merhaba kizlar 6sinda sezeryan randevum var🥰 benim gibi 6sinda dogurcak olan var mi? Ben her an dogurcakmisim gibiyim yalanci sancilar gelip gidiyor. Bugün 38.Haftaya girdik. Hepimiz sag salim kucagimiza alalim insallah 🤍🍀