Zeynepkrkytlli Yarın 25hafta oluyoruz yatıp kalkarken kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum bazen kemigim kırılacak gibi his oluyo Sizlerin ne zaman başladı hafifletmek için uyguladığımız taktikler var mi
Elo__35 Zeynepkrkytlli doktorunla konuş canım benimde oluyordu magnezyum takviyesi kullanıyorum şuanda iyiyim
semra2598 Zeynepkrkytlli benim 15. Haftada olmuştu sonra birden karnım büyüdü. Belim kuyruk sokumu popomun kemikleri öyle kötü ağrıyordu ki anlatamam doktora gittim bebek büyüdüğü için genişleme oluyor demişti bol bol süt ürünleri tuketeceksin ara öğünlerde yoğurt günde 1 bardak kefir iç ben kefir içtim düzeldim sonra ağrıyor ama o derece ağlayacak kadar değil.
meeese Zeynepkrkytlli ben de burdayım 22 hastalığım yeni başladı.yatakta dönerken ve kalkarken özellikle. Gün içini saymıyorum:(
Elo__35 Zeynepkrkytlli bana o iyi gelmişti başkada bir fikrim yok canım sırt üstü yatma sola doğru uzan çok yük vermiş olmazsın böylelikle
Zeynepkrkytlli Elo__35 aslında hamileliğimin başında hep sola yatıyordum ama artık solda da rahat edemiyorum en rahat sağda yatıyorum Teşekkür ederim yorumların için 🌸
Zeynepkrkytlli semra2598 benim şu an ağlayacak kadar değil Her zaman da agrimiyo ama genelde yatarken kalkarken oluyo inşallah artmaz