Oykum42 Kızlar grip olunca ne yediniz ye içtiniz 29 haftalığı şuan aşırı halsizleştim sadece parol içebildim.
denizalismom Oykum42 bol bol su ve c vitamini tükettim. Ballı limonlu su içtim çok iyi gelmişti ve bol bol dinlenin.
Serendipity16 Oykum42 bende şu an gribim öksürük falan var pekmez tereyağ içiyorum öksürük için bi de ıhlamur portakal limon falan bitki çayı yapıyorum
Ruzgarpoyraz_06 Oykum42 Bende çok halsizim aşırı bir baş ağrısı var birde burun akıntısı bende parol kullanmak zorunda kaldım sizede geçmiş olsun inşallah biran önce geçer
Zf1707 Bende aynı şekilde Ölüyprum resmen boğaz ağrısı vücut kırgınlığı grip napıcam bilmiyorum ballı limonlu sıcak su içtim biraz boğazım yumuşadı ama vücudum çok ağrıyor
meva_apo25 Oykum42 nane limon ılık bi banyo dün beni az da olsa rahatlattı ama bugün yine aynıyım burun akıntısı çok fazla var beynim boşaldı sanki
denizalismom Oykum42 ama dikkat edin tansiyonunuzu düşürmesin. Ayrıca doktorunuza danışın belki ilaç verebilir 🌸
Handeacaa Serendipity16 benim doktorum hamilelikte çok fazla bitki çayları onermedi sadece su ve meyve önerdi
Serendipity16 Oykum42 doktorum ıhlamurda sakınca yok dedi önceden de içmiştim ben ama siz bilirsiniz tabi
Zf1707 Benim sanki belimi kırıyorlar sırt üstü yatamıyorum sağ sol yatamıyorum lütfen acil bir şey önerin