Mstfmom Arkadaşlar yaşayan varmı bugün cinsiyet öğreneyim diye gittim ama bebek rahme yakın 29mm , 25mm riskli diyoruz biz dedi baya korktum düşük için ilaç falan vardi. Yaşayan varsa ne yaptınız
B1cnm Mstfmom bende devlete 21 ölçtü sonra başka hastanede perinatolojiye gitik orda 40 çıktı olabiliyor altan muane de net sonuç çıkar ultrason da yanlış olabiliyor
Ruzgarpoyraz_06 Mstfmom Bu ölçüm değeri vajinal mi karından mi ben 13. hafta da 27 mm ken serklaj yapıldı rahim ağzı aniden uzayıp kisalan bir şey iyi bir perinatoloji uzmanı bulun derim
beyza-guven Mstfmom benim ilkinde varxi rahim agzi kisalihi ilk cocugumda surekli yattim wc harici kalkmamistim fitil kullandum sadece progestan baska bisey kullanmadim serklaj falanda yapilmadi bana ayriyeten 38+5 de dogdu ilk cocugum simdj ikinciye hamklwyom 17 haftaligim tam sinirda dedj doktorum ama yatmana gerek uok drdi bi dahaki ay progestan fitil baslicaz gene dedi kendini yprucak hoc biseu yapma sadece ve cocugu kucagina alma dedi hepsi bu
Mstfmom ruveyda123 15 haftalık , serklaj demedi fakat ilaçları kullan haftaya görüşelim ona göre bakarız dedi devlette görülmüştüm şimdi özele kendi doktoruma gideceğim o ne diyecek çok korkuyorum açıkcası
Mstfmom ruveyda123 DamlaGulin B1cnm Ruzgarpoyraz_06 beyza-guven ay kızlar şimdi özeldeki Kendi doktoruma gittim öyle bişey yok dedi ya şaka gibi
DamlaGulin Dedikleri gibi haftası önemli canım progestan başlayıp iğne verebilir istirahat yapmalısın bolca sıvı tüket
Mstfmom DamlaGulin ağızdan bi ilaç yazdı fitil değilde istirahatte biraz zor 18 aylık oğlum var aşırı hareketli bakacak kimsede yok nasıl olacak bilmiyorum
ruveyda123 Mstfmom inşallah ilaçlarla toparlarsınız bu aşamada çok ayakta kalmamanız gerekiyor bol bol dinlenmeniz lazım geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ruzgarpoyraz_06 Mstfmom keşke yardımcı olacak biri olsa bebeginde küçük istirat etmen gerekir tuvalet dışında kalkmıyorum ben doğuma kadar yatıyorum benimde oğlum var 6 yaşında kayinvalidem geliyor
Ruzgarpoyraz_06 Mstfmom Allah dermansız dert vermesin çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla zamaninda doğum nasip etsin inşallah 🌸