RabiaGlck Shrydn evet hissedilmicel gibi değil. Başı aşağıda olduğunda sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum ve çok baskı yaptığını. Doktora sorduğumda başı aşağıda o yüzden demişti. Hareketlerinde bi değişiklik yok
Derya67 aysecakir bende öyle bebegim gayet iyimiş 2400 gram olmuş doktorum baya iyi dedi 33+5 olduk bu sefer ultrasonda 34+4 falan çıktı biraz önde
aysecakir Derya67 oy maşallah 😁🙏🏻 Bana da tabi sağlıklı olsın önce ama 3-3,500 gr ideal geliyor 🙈 inşallah bu Aralık’ta doğar oğluşum😁
Derya67 aysecakir banada öyle ya yani 40 haftayı beklersek 500 gram alsa iki haftada 4 kilo rahat oluyo sonra doğurması var biyandan iri olsun istiyorum bi yandan istemiyorum 😃
aysecakir Derya67 evet 4 kilo okursa biraz zorlanabilirsiniz sanki 😅😅 bakalım hayırlısı olsun yine de ibşallah sağlıklı olsunlar da her şeylerine razıyız 😇
aysecakir Derya67 emin olun o zaman da rabbim kuvvet veriyor benim kuzenin 4 kilo Bebek doğurdu ve 0 dikişsiz 😊 belki 3. Doğumu ondan mı bilemiyorum ama yapanlar var yani 😅
Derya67 aysecakir emin olun 3 Doğumdan kaynaklı Benimde kuzenin 3800 dogurdu onunda 3. Dü onun çok etkisi var benim daha ilk doğumum yanı bilemiyorum bi şekilde çıkar elbet ama dikişsiz sanmam 😀
aysecakir Derya67 😁😁 Benim de öyle olucak inşallah bakalım artık yürüyüş, hurma derken biz de inşallah normal Doğum yapabiliriz ☺️🙏🏻
Derya67 aysecakir inşallah canım ben artık üşengeç bşy oldum hep yatasım geliyo pek yürüyüş yapamıyorum da zaten hava buz gibi annemle aramda bi 5 dakika falan var bi işte ona giderken yürüyorum okadar 😀
aysecakir Derya67 ben de hava çok soğuk ve genelde yağmurlu olduğu için yürüyüş yapamıyorum 😔 nasıl olucak bilmiyorum
Derya67 aysecakir valla bilmiyorum ama ben çok esnek biriyim evde haraket falan yapıyorum zaten hamile olduğumu öğrenene kadar voleybol oynuyordum hatta hamileyken bile oynamışım iki ay farkında bile değilim Allah’a şükür hiçbirşey olmadı bebeğime
Msalbyrk RabiaGlck bende 31.haftadaym dünden beri asada hareketi baskı da var bende korktm döndü dye. Dönmesi iyi brsey mi ki doğum pozisyonun da yani ya heran gelrse korkyorum🙄
RabiaGlck Msalbyrk bende aynısından korkuyordum da dönmesi iyiymiş normal doğumu gösteriyor demişti doktorum . Erken doğum gibi bi durumun yok senin merak etme demişti bana