iremm00 Dün akşam çıktım hastaneden suyu vs iyiydi hapşırdim geldi birden kaçırır gibi ama dahada gelmedi
mervemurat16 iremm00 hapşırma ceya öksürmede baskı nedeniyle idrsr kaçırma olabilir.Su gelmesisinde tutamassınız ve rahatlama hissi gelir kokusuzdur
MadameNoire iremm00 benimde öyle idrar torbasına baskı yapıyor hapsirinca öksürünce geliyor o yüzden bu tür zamanlarda oturuyorum bi yere öyle öksürürken hapsirirken kaçmasın diye fazla ve ped kullanıyorum yoksa çamaşır yetmez 🤣🤣
BirazbundanBirazondan1 iremm00 bwnim hamilelik boyunca hapşurdukça hep kaçırdım altıma🙈 (bu arada çok hapşuran birisiyim) onun için orkid yada günlük ped koyardım.
iremm00 BirazbundanBirazondan1 yaa bende ilk defa oldu 34. Haftadayim devamı gelmedi denekki idrarmis🥲😆
BirazbundanBirazondan1 iremm00 ayy senin hamilelik sonu sayılır. Benim sanırım 20.haftalarda başladı. O vakitlerde pek olmuyordu. Artık eşim benimle dalga geçiyordu hapşurunca🙈
61fragnat BirazbundanBirazondan1 Kızlar ya benim de bugün oldu çok sıkılmıştım idrara . İdrardır değil mi ? Tutamadım çünkü 🙄🙄
BirazbundanBirazondan1 Hapşurunca geldi ise idrardır büyük ihtimal.. Suyun gelse tutmayıp akar.. Kaç haftalık hamilesiniz
Dunya9191 iremm00 idrar torbası tamamen bosalmadigi için bebek de baskı yapıyor doğal olarak hapsirinca kaçıyor canım benimde öyle .. ben öyle durumlarda oturuyorum hapşırıp öksürüyorum.
BirazbundanBirazondan1 61fragnat benim bu haftalarda hapşurunca idarımı kaçırırdım devamlı 🙈 bınun dışınsa duruo duruken su gelirse suyun geylr,)