Hilaldabaan iPhone vardı dün Xiaomi ye geçiş yaptım uygulamaya giriyorum beni atıyor ancak Google den giriş yapa biliyorum başına gelen var mı ne yapmam lazım sürekli atıyor hiç bir şekilde giremiyorum
mombarbie_ Hilaldabaan giriş yaparken beni hatırla seçeneğine tıklamanız gerekmektedir hala sorun yaşıyorsanız ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olacağız.🌸
Hilaldabaan mombarbie_ tamam uygulamayı tekrar indireyim tekrar deneyeyim giriş yapsam bile atıyor ama beni hatırla demeden girdim
Hilaldabaan mombarbie_ maalesef beni hatırla seçeneği yok e posta şifre veriyor giriyorum atıyor ama Google de rahatça girebiliyorum
mombarbie_ Hilaldabaan deneme sonrası hala sorun yaşarsanız ekran görüntüsü atın yaşadığınız sorunu bildiren yardımcı olacağız.🌸
Hilaldabaan mombarbie_ ekran görüntüsü alamıyorum ki her şeyi tam giriyorum giriş yapılmadan direk atıyor beni e mail ve şifreyi yazıyorum doğru kabul ediyor ama uygulama atıyor direk
mombarbie_ Hilaldabaan ayarlar kısmında uygulamalarım bölümüne girin happymom uygulamasının ön belleği temizle yapalım hala aynı sorun devam edicekmi bakalım lütfen
mombarbie_ Hilaldabaan Merhabalar canımız annemiz.Sorununuzu yetkililere ilettim kısa süreli bir sorun olduğunu ve sorunu gidermeye çalıştıklarını bildirdiler.Sistemsel bir problemden kaynaklanıyor.Sorununuz en kısa sürede çözümlenecektir.Anlayışınız için teşekkür ederiz.🌸
mombarbie_ Hilaldabaan Yeni sürüm çalışması yapılıyor Android kullanıcıları için güncelleme geldiğinde güncelleme yapmanız gerekecek çalışma sürüyor şuan için.🌸