ikiminikannesi_ YeniGelinMeselesi ben daha 17 deyim daha erken olanda var bana suyun iyi sorun yok dedi skmra bir tik daha arttirsak daha iyi dedi kafama takıldı:(
ikiminikannesi_ MelteM2cck benimkide su arttırır dedi çünkü bebegin idrarından oluşturmuş ben çok su iccekmisimki bebek susuz kalmasın çişini yapsinmis
MelteM2cck ikiminikannesi_ aynen öyle. 37+6 dayım. Doktorum suyun çok iyi diyo. Bu haftalarda azalma olabiliyormuş çünkü. İçtiğim suya bağladı
asell13 YeniGelinMeselesi benimde bi ara düştü sabah akşam havuç suyu içtim bol bol iri deveci armutu yedim sabah akşam maden suyu portakal suyu içtim normal suyu en az 3 lt içtim toparlandı öyle
Busraa23 asell13 benimde o haftalarda düştü şuan 23+5 teyim yarın detaylı ultrason var inşallah yükselmiştir
MorKelebek54 YeniGelinMeselesi habuc suyu cok faydali diye duymustum kuzum hatta bizde sorun yok ama ne olur ne olmaz diye icmeyi dusunuyodum
YeniGelinMeselesi MorKelebek54 sorun yoksa bence haftada 1 falan içiin su fazla olursa da iyi değil yani ortayı tutmak lazım başladım bugün bakalım şifa olsun bebişe😌
Busraa23 asell13 inşallah canım çok dikkat ettim senin gibi havuç suyu deveci armutu 3 4 litre su içtim
MorKelebek54 YeniGelinMeselesi bi sorun yok kuzum en som oyle yalarim olmadi doktora sorayim o sekilde icerim tesekkur ederim insallah faydasini girursun kuzum sende☺️☺️
asell13 Busraa23 düzelmiştir o zaman canım merak etme hatta ben gittiğimde dr şaşırdı sen ne yapmışsın böyle dedi 😅😅
merylii_ YeniGelinMeselesi benimde azdı, havuç yemek ve suyunu içmek artırıyor gerçekten ama çok fazlası da iyi değil, hemde fazla havuç tüketimi cildin rengini turunculaştırıyot
Busraa23 asell13 yaa inşallah kuzum valla içimi rahatlattın çok teşekkür ederim duanı beklerim inşallah
MelteM2cck YeniGelinMeselesi yaa aynen öyle ne kadar güzel dediniz. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏
mmozaa YeniGelinMeselesi bende aynısını yaşamıştım günlük 2 su bardağı havuç suyu 5 l su içmiştim ben. bana bol su da iç demişlerdi. 39. haftaya kadar gelmiştik