Ayseosman Gizem_miros ben varım Can'ım Oğlum 1 yas iki aylıktı KIZIM doğdu sezeryanle suanda oglm 5 KIZIM 4 yasında
Bulutarslan Gizem_miros bı tanıdığım çocuğu 6 aylıkken ikinciye hamile kaldı bi sıkıntı yasamadi sadece doğumda doktoru dikislerini yapistirmada zorluk çektiğini söylemiş
Gizem_miros Ayseosman Merve201119 kızlar benim oğlum 7 aylık ve ben hamileyim doktor riskleri var dedi dikişlerin in patlama gibi ağrıların dikişlerin patlamadan 10 gun onceden doğum gerçekleşecek ama allah korusun patlarsa bana yada çocuğuma bişey olurmu ölürmuyuz çok korkuyorum o heyecanla bunu soramadim
Ayseosman Gizem_miros inş bsey olmaz cnm ama genede bı sorsaydın keşke genelde bısey olmuyo ama genede sor cnm
Nesibeee Benim oldu canım şu an kızım 13 aylık bende 6 aylık hamileyim Doktorum hiç bir sıkıntı olmaz dedi çok hastan öyle Doğum yaptı dedi bana inşalalh Mart’ta Doğum olucak bakalım zor olucak ama aynı anda büyürler ya 😌
Gizem_miros Nesibeee kuzum bana doktor dedi riskleri var dikişlerin açılması gibi sezeryanliyim 10 gun önce dogum yapacam patlamaz ya deme çok korkuyorum canım ya
Gizem_miros Ayseosman canım sende benim gibi bu aylarda hamile kalmışsın sende sezeryansin bi sıkıntı yaşamadın deme kaç hfta da doğum yaptın
Nesibeee Gizem_miros sanmıyorum ya yoksa benim Doktorum bana derdi bide bünye ile alakalıda olabilir canım ya sen içini ferah tut bence
Gizem_miros Ayseosman bense o civarda ypcam canım normalde 6+1 im ama geç dollenme olmuş 5+2yim 2 hafta sonra gidecem yine ağrıların filan oldumu karnin büyüdükçe ay canım allah senden yazan herkesten razı olsun azda olsa umut oldunuz korkularıma😭❤
Ayseosman Gizem_miros Can'ım hıc sıkıntı cekmedım dıye bılırım sana 6aylıkken halı yıkadım evımı falan yıkadım esımle ama son haftalarda zaten Ağrı'n oluyo ama oda heycandan😉☺️😅👍🏻
Gizem_miros Ayseosman sağol canım son bişey daha sorcm peki bebeğini emzridinmi benim doktor emzir dedi ama karnındaki düşük riski yaratabilir dedi
Ayseosman Gizem_miros yok cnm 1 aya yakın emzırdım zaten oğlum daha küçüktü hamıle kaldığımda ama sonrada paşam kendi bıraktı emmedı