Ayseanneeee Hazal966 hayır daha dün aldim raporumu 32+1 idim .ama özelden aldm . illa 32+0 diye söyleyenleri anlamıyorum.
Zeynomsu Hazal966 yok ya 32 yi geçmiş olman yeterli hatta doktor istese sana 31+5 te filan bile verebilir. Ben sağlıkçıyım. Bizde de aynı böyle 24. Haftada yine rapor alıyosun nöbetten çıkmak için. Ben 24+3 te mi ne aldım raporu
ogretmen1anne_ Zeynomsu bende keşke 31 in içindeyken rapor alabilsem diye düşünüyordum doktorun insiyatifine kalmış o zaman
Hazal966 Zeynomsu o zaman doktora bağlı yani. Yine de riske atmamak lazım. Neyse bakalım ne olacak🤣 devlet yazmazsa özelden yazdırırım artık mecbur. Özelde sıkıntı olmuyor zaten
Tgbyldrmhrk Yesil-yesil bugün doktor muayenesine gittim sanırım doktorumda yanlış biliyor çünkü haftaya 37 oluyorum çalışamaz raporunu vereceğim dedi. Siz haklısınız iyi günler
Fhnxxhnxdhnbg- Hazal966 Bugün Aldım Rapor merak edenler ićin devlette hatta 32+2 yım bi sıkıtıntı olmadı rapordada 32 haftalık yazıyor
Hazal966 Spgrr 31+6 da vermedi pazartesi günü tekrar randevu alıp gittim 32+2 de raporu 32+0 olarak yazdı. Rapor icin 32. Haftanın icinde olmak gerekiyormuş