Aykizim22 Arkadaşlar merhaba ayrıntılı ultrason baktıran veya baktırmayan var mı ? Fiyat aralığı nedir? Benim doktorumun fiyatı 3000 TL bildiğiniz biryer var mı acaba baktırmak için daha uygun olan biryer? Şimdiden teşekkürler 💕🥰 Şuan 18+4üm
busduuk1914 Aykizim22 hangi sehirdesiniz ben Ankara’da 1.800e yaptırdım yıl başından önce. Çok iyi bir doktorumuz vardı.
Ebru3457 Aykizim22 istanbuldaysan eğer ben kasımda özel bölge hastanesine 1500 e yaptırmıştım şimdi ne kadardır bilmiyprum tabi ama bende baya araştırmıştım en uygun orasıydı o zaman
Ebru3457 semra2598 yok canım bütün devletler yapmıyor bende devlet hastanelerine baktım ilk 2 hafta felan randevu bulamadım hepsi yapmadığı için yoğunluk çok oluyor o yüzden mecbur özelde yaptırmıştım
Canan_bakal0703 Devlet hastanesi si yapıyor diye biliyorum kendim ayrıntılı ulturoson için randevu aldım martın 18 inde 20 haftalık oluyor ozaman
Ebru3457 Canan_bakal0703 evet ama hepsi yapmıyor canım İstanbul anadolu bölgesindr yapan 2 hastane var sadece mesela
Canan_bakal0703 Ebru3457 Allah’ım yardımcın olsun ben antalya dayım kepez devlet hastanesi ücretsiz bütün kontrol lerini yapıyor
Ebru3457 Canan_bakal0703 ben çoktan yaptırdım canım randevu bulamadığım için özelde yaptırdım bende geçtik o zamanları şükür ama yazdığın için cevaplamak istedim 😌
Azra8Engin Aykizim22 izmirdeysen 1500 TL ye gittim aralığın son haftası. 1700 TL civarı olmuş diye duydum. Sirinyer de dr Fahri temiz
yenidenanne34 Aykizim22 İstanbul Üsküdar hospitaltürk hastanesi 1.081 tl ye yapılıyor bende oraya gidecegim
Aykizim22 KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BEN İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA OTURUYORUM BAYRAMPAŞADAYIM. Herkese tek tek yazamadım kusura bakmayın evet banada çok pahalı geldi 🥺🥺 bir kaç yere bakacağım illa ki doktoruma yaptırmak zorunda değilim dimi