Gul_se77 arkadaşlar anne alsın olayı bakın çok farklı tabi ki canı yaratan Allah alması gereken de odur ama sonuçta bir olayı vesile kilanda odur bir anne isteyerek evladına kıyamaz zaten aynı seyleri yaşayan biri olarak söylüyorum Allah korusun karnında kalbi durma ihtimali var ise ve bunu anne fark etmezse anneyi zehirleme ihtimali de yüksek dinen anne sağlığını tehlikeye bile bile sokmakta doğru değil ben heyete girdim gebeliğim sonlansın istemiyorum dedim ama benim hayati tehlikem bulunduğu için doktorlar benim önümde eşime psikolojik açıdan doğru olmadığı için bu kararı eşin değil sen vereceksin sende eşini veya bebeğini seçeceksin demisti eşim evrakları imzalamıştı evet süreç çok zor çok kötü ama şu açıdan düşündüm gebelik sonlandıktan sonra bebeğim karnımda ölmeseydi doğsaydı ben görmeden koklamadan çeşitli ameliyatlara alınacaktı bu acıları o küçücük bedene çektirmeye hakkım varmıydı onu gördükten sonra toprağa katmayı akıl sağlığım kaldırırmıydı 19 yaşındaydım daha rabbim kimseyi evladı ile sınamasın imtihan etmesin hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏