gaye1807 Cansu-can merhaba doktorunuzla membran sıyırma hakkında konuşabilir misiniz o da bir indüksiyon ( doğumu başlatma ) çeşidi suni sancı da aynı kulvarda. Ben öyle dığum yaptım çok rahattı
Gmz09 Karar sizin elbette ama bebeğin sağlığı açısından söylemem gerekirse 39.hafta artık bebeğiniz bütün gelişimi tamamlamış oluyor.Sağlığı açısından risk değil ben olsam suniyi kabul ederdim
Cansu-can Gmz09 ben sadece vakti gelmeden bir bebeği dogurtmak mantıklı mı ona karar veremiyorum l. Sütüm gelir mi yada bebek strese girer mi kendi vaktini beklemesi daha iyi olmaz mı acaba
gaye1807 Cansu-can ben de ilk kes duymuştum rahim ağzını parmakla uyararak kese rahme yapışık oluyor ya onu sıyırıyor ki hareket başlasın gibisinden ben de çok şaşırdım bir gün önce yapıldı sonraki dün doğum yaptım ☺️
Twochildren Cansu-can bende suni ile doğum yapmıştım korkulacak bişey yok kuzu Allah hayırlısıyla kurtarsın 🙏 serum şeklinde zaten takıyorlar yavaştan sancın başlıyor doğumu tetikliyor işte korkma yani
Cansu-can Twochildren ben suniden korkmuyorum da bebeği vakti gelmeden uyarmak sorun olur mu sütüm filan gelir mi ondan endişe ediyorum
Twochildren Cansu-can sezeryanda aynı kapıya çıkıyor. Sütün de gelir merak etme Allahın izniyle bol bol emzirirsin gelir. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
MomsE Cansu-can vallahi suni de alsan gelmeyince gelmiyor bazen yengem suniden sonra açılma olmayınca sezaryene alındı bence deneyin suniyi
Cansu-can MomsE evet bazen olmayınca olmuyor zaten diretmeye gerek yok ben sadece elimden geldiğince bekleyeyim yine de olmazsa çaresine bakılır diye düşünüyorum