mombarbie_ Selam Anneler.🫶🏻 Bebek Alışverişine ne zaman başlanmalı? Hastane çantası ne zaman hazırlanmalı? Kaçıncı haftadasınız?Neler Aldınız? Alışveriş listenizi bizimle paylaşın.📑Birbirimizle tecrübelerimizi paylaşalım ekstra fikirleri olanlar belirtsin tecrübeli annelerimizde fikir versin.💬🛍🎒
Busestl mombarbie_ 17 haftalik hamileyim, 4 moya kdr stokladigim bez, bebek arabasi, oto koltugu, beşik , süt saa mak. Suan ebebek indirimleri oldugu icin aldim gitti 😂
Elif143- mombarbie_ 31. Haftadayım bebek arabası ve park yatağı 4. Ayımda almıştık eşimle 😄 bebek dolabını aldık bebek bezi stokladık birkaç çeşit kıyafet aldım fakat halen iri bebek olma ihtimaline karşı çok kıyafet almıyorum hastane valizi için valiz içi hurç aldım bebek için nevresim ve yorgan alıcam onları araştırıyorum
Alan_Yeliz mombarbie_ ben 35 haftalık yaptım hazır olsun ne olur ne olmaz diye sonra zaten pek iş yapamiyosun eğilip kalkmak bile zor artık ugrasilmiyo
Zeynepkrkytlli mombarbie_ 24+6 yız yeni başladık sayılır Park beşik Ateş ölçer 1alt üst takım 1tulum 1uzun kollu badi 18tane corabi var Çorap niye çok dersen 2alirsan iki bedava kampanyası vardı 2tane aldık 2tane hediye oldu Coraplarda 4lü 5li O yüzden corabimiz çok 😂
Hulya-003 Hilaall bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten yaz bebeği olacak benimki kıyafet o kadar düşünmeyeceğim havalar serinliğinde büyümesine bağlı olarak alırım 12 haftalık olduk 20. Haftada başlarım diye düşündüm ben daha çok bakım malzemeleri odaklı düşünüyorum bez mendil sampuan krem bunları stok yapmak istiyorum bide sanırım ilk baş beşik yatak tan başlıcam 🤣🤣sağlıkla gelsin minikler🫶
Zeynepkrkytlli Hilaall her bebek her bezi kullanamiyo en iyisi bile bazı bebeklerde pişik veya taşkınlık yapiyo dediler ben 2paket 1numara aldım 1pk de 2numara aldım Sorun çıkmazsa doğduktan sonra deneyip stok yapicam
Fatma_ecem4 Hilaall ama aldığınız bezi pişik yaparsa peki iyisinden alırız demeyin biz pirima aldık mahvoldu BİM’in bezi kullanıyoruz😄🙄
Hilaall Hulya-003 amin inşallah indirimleri kacirma ebebekte vardı indirimler acayip iyiydi bezleri stokladm ıslak mendili kaçırdım ama sağlık olsun bir tane krem aldık bir yıl gitti şampuan da öyle çok gitmiyor çok fazla almaya gerek yok onlari ıslak mendil ve bez beşik aldım 4 5 ay kullandk aemerek uyuduğu için boşa alms oldum 😃 oyun parkı aldım beşik olrak şimdi içinde oynuyir sadcee 15aylik
Halenralpak Ben ilk aydan basladim her ay iki paket bez ve 12 li islak mendil aldim bu ay 3 numara alacagim 400 lu 4 aylik olacagiz bu ay bayagi islak mendil bez stokladim kiyafet yaz bebegi olacagi icin yazliklar ciksin oyle alacagim cantamida 6. Aylik olunca hazirlarim malum sonra ne zamaan gelecekleri pek belli olmuyor
Safie2020 Halenralpak bezler ya pişik yapar da elinizde kalırsa? Ben cesaret edemedim stok yapmaya ☹️
amine4444 Halenralpak merhblar bezi yeni dogan icin mi almamız lazım benimde ilk bebek nasip olursa ama kac numara alacagımı bilmiyorum
Zeynepkrkytlli OyaOzdmr her markanın her ay için olanı var Üzerinde yenidoğan veya newborn yazması gerekiyo Diğer bezleri bilmiyorum sleepy de 1numara yenidoğan 0da prematüre bebekler için
Hilaall dinciklim6 ilk bebegimde de aynisini yaptım çok şükür birşey olmadı içerigi en temiz olanı aldığımı düşünüyorum bio natural sleepy ve fiyat olarak da indirimde olunca çok iyi oluyor bezi değiştirme çok fazla kalınca tabiki pişik olur kontrol etmek lazım
NGold 15.haftada cinsiyet öğrendim ve hazırlaklara başladım bezleri kaç numaradan ne kadar stok yapıyorsunuz?
mombarbie_ NGold stok yapmadım bence o bebişin cildine bağlı yapılmalı doğum sonrası gerekirse cunki pişik taşırma alerji gibi durumlar söz konusu olabiliyor
elifdiyorkii NGold 1 numara 128 2 numara 136 3 numara 224 4 numara 236 bundan sonra sadece 4 numara almayı düşünüyorum indirimde gördükçe marketlere sürekli 4 numara indirimde geliyor zaten
_tugce Busestl bebek arabası hangisini aldınız acaba bende 15. Haftadayım bebek arabası araştırmasındayım bir türlü emin olamıyorum
efef 25 hafta küçük malzemeleri almak için ideal gibi geliyor. 12ci haftada cinsiyetini öğrendik kendi ailem çoğu yenidoganlarını bitirdi bende bir kaç parça görüp aldım zıbın alacağım.16 +5 haftalığım Şuan indirimden araba ve pusetini aldık. E bebek indirimlerini kaçırdığım için üzgünüm😂🥹