Kuzey_Oyku_61 Gunadyin hanımlar 3. Gebeliklerde bebek hareketlerini duzenli nezaman hissettiniz hergun hissediyor musunuz?
Ozlem_ckr001 Kuzey_Oyku_61 benim de 2. Gebeliğim ama hareketlerini çok nadir hissediyorum bir de iç karnım geniş olduğu için heralde 2 kilo aldım ama karnım yine de biraz çıktı net olarak daha tam hissetmedim bende
Kuzey_Oyku_61 Ozlem_ckr001 ben 1 haftadır hissediyordum ama dün akşamdan beri hissedemedim panik oldum bilmiyorum gitsem mi doktora normal mi acaba🥺
Kuzey_Oyku_61 12hafsagunkokkaya96 bende 1 haftadır günde bir kaç kere hissediyordum fakat dün akşamdan beri hissedemedim panik oldum daha küçük olduğundan mi anlayamadim. 2 hamilelik geçirdim ama sanki ilk hamileligimmis gibi hala panigim 🤗
Kuzey_Oyku_61 12hafsagunkokkaya96 buarada Rabbim hayırla sağlıkla evladına kavuştursun inşallah darısı bizlere❤️
Ozlem_ckr001 Kuzey_Oyku_61 normal benim de öyle oluyor 1 gün hissedersem 2 gün hissetmiyorum daha erken zaten doktorlar için yani benim doktorum öyle diyor
Kuzey_Oyku_61 Ozlem_ckr001 çok teşekkür akşam uzerine doğru hissettim çok şükür 🤲🏻 gerçekten doktorun dediği gibi demekki bazen çok net hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum