Seymaalp Kızlar 14 subat 232, 16 subat 405, 19 subat 1014 betahcg degerim. Doktor sınırda ne cok dusuk ne cok iyi diyor cuma gunu cagirdi kese gormemiz lazim goremezsek soyle olur bu olur diye. Her deger atmamda moralim bozuluyor. Artışım kötü mü ?
iremsevinc Seymaalp seninle günümüz aynı sat 18 ocakmi ya da bat 15 Şubat mi bende 14 Şubat verdim 132 16 Şubat 375 bir daha vermedim doktora gitmeyi bekliyorum aile hekimi artışın çok iyi demişti
Mervee__ Seymaalp ıygulamaya göre benimde 4 hafta 1 günlük dün kan verdim değerim 305 çıktı yarın kan vercem
Seymaalp iremsevinc evet canim ayniyiz 18 ocak sat benimde batta 17 subatti uygulamada gorunen senin gayet guzel yukselmis benden daha fazla hatta benim 232den 405ti senin 132den 375 olmus masallah cuma günü keseyi görursek sıkıntı yok dedi doktorum bugun gormezsek eger detaylari konuscaz dedi cuma olmaz bana simdi 😀
Seymaalp sakinanneee3 ben sabirsiz oldugum icin adet gecikmemi beklemedim adete 5 gun vardi test yaptim hoop doktora az bekleseydim hu kadar strese girmeyecektim 😀
iremsevinc Seymaalp ben 1 marta aldık canm randevu biraz bekleyeyim dedim yarın tekrar bı kan vermeye giderim
Ummuhnm Seymaalp çok iyi canım canını sıkma erkenden de gitme bekle 6haftalık ol öyle git geç döllenme olmuş olabilir o yüzden geç gözükebilir
Seymaalp Ummuhnm ya evet arkadasim kardesim onlar hep 6+3ten sonra gördüler bendeki sabirsizlik iste gittim doktorda garantici bi doktor sanirim hep duymak istemedigim ihtimalleri soyluyor 😀
Seymaalp iremsevinc bende 14 subatta gitmistim 10 gun ucretsiz bakiyolar kontrol randevusu diye o yuzden gidicem cuma eger goremezsek keseyi bende senin gibi marti bekleyip oyle gidecegim tekrar büyüsün biraz bebisler 🌸
iremsevinc Seymaalp bugün doktora gittim canım duramadim artık karnimdan baktı göremedi alttanda muanaye etmedi kan istedi tekrar beta 2432 çıktı cuma tekrar çağırdı artışta şükür sıkıntı yok sen naptın peki 🥰
Seymaalp iremsevinc sen 16 subattan sonra bidaha beta verdinmi canim yoksa direkt bugun mu verdin ? Bu arada hayirlisi olsun sevindim senin adina insallah bende iyi haberler alırım. Benimde 14 subat 232 16subat 405 19 subat 1014 cikti beta bidaha vermedim kan doktorum sinirda artislarin dedi begenmedi . Cuma gunu cagirdi kese gormemiz lazim gormezsek sıkıntı o zaman detay konusuruz dedi bi korkuttu beni cumayi bekliyorum bende endise ile :(
iremsevinc Seymaalp canım bende 14 Şubat 132 16 Şubat 375 21 Şubat 2432 çıktı ben daha göstermedim bu sonucu kendim 2 ye çarparak hesap ettim ama seninde gene güzel artmış yani şu ande senin 2200 kusurlerde falan olmuştur bugun karindan bildiğim kadarı 5000 olunca alttan 1500 olunca gözüküyor doktorlar hep ilk olumsuzluklari konuşur canını sıkma başka doktora da gidersin gerekirse