Dilan_55 Merhaba kızlar perşembe günü sezeryan olacağım büyük ihtimal spinal olacak ilk dogumum normaldi daha önce hiç ameliyat vs olmadım biraz korku stres var gibi 🤭 sezeryandan sonra yapmamı önerdiğiniz dikkat etmem gereken şeyler varmi acaba
Tuba04 Dilan_55 bende burada bekleyim ilk normaldi bu sezeryan olacak kendi isteğinizle peki sezeryan sizin
whitedream Dilan_55 korkulacak bişi yok çabucak bitiyo🤗 ilk ayağa kalkarken yere bakma karşıya bak bol bol yürü
Dilan_55 Tuba04 yok kendi isteğimle değil bebeğimin karın çevresi biraz geniş biraz kilolu 40 hafta oldum ve baş aşağı olmasına rağmen hala kanala girmedi beklersek daha çok irileşir omuz ve karnin takılma ihtimali olabilir dedi doktor
Dilan_55 Mylittlemermaid bebeğimin karın çevresi geniş ve kilo alması hızlı ilerliyor bide 40 hafta oldum hala kanama girmemiş yukarıda duruyor beklersek normal doğumda takılma riski olabilir dedi
Hayriye32 Baş ağrısı olmaması için neskafe tüketin belden aşa uyuşma sonrası çok baş ağrısı oluyormuş bunun için bunu öneriyorlar.