Selam kızlar
Çatım dar olduğu için ve bebekte büyük olduğu için doktor sezeryan önerdi. Bebeğin kafasıda ultrasonda hep 3 hafta önde gidiyordu. Normal doğum istememe rağmen riske atmamak için sezeryanı kabul ettim.
19 Şubat sabah saat 07:00da sezeryana alındım. Spinal istememe rağmen genel anestezi önerildi çünkü daha önce omur iliğimden ameliyat geçirmiştim doktor sıvı kaçağı olursa hayatın boyunca çok ağrı çekersin diyince genel anesteziyi kabul ettim. Ama bebeğimin her anının fotosunu çekin diye rica ettim sağolsunlar doktor telefonunu hemşireye vermiş bebeğimi yanağıma bile değdirmişler :))) temas yaptırmışlar çok mutlu oldum. 07:00da ameliyata alındım. 07:21de bebeğim doğmuş. 08:30dada ben odaya alındım. Anesteziden uyanmam zor olmuş biraz. Ben uyanır uyanmaz bebeğimi sordum hemen kaç kilo boyu kaç diye sağlıklı mı diye :))) sonra beni odaya aldılar ardından hemen bebeğim geldi odaya. Çok ağlamış ben yokken çok acıkmış çünkü.
Birde ne göreyim doktorun 3850 gram 53 santim dediği kafası büyük dediği kızım 3250 gram 49 cm doğdu :))) minicik her yeri kafasıda çok ufak. Ultrasında bu kadar yanılma payı nasıl olur diye çok üzüldüm. Normal doğum yapabilirdim çünkü beneğim ufakmış. Olsun her işte hayır vardır. Hemen doyurdum karnını hep memede uyumak istiyor kucağımda kokumla uyumak istiyor. O kadar tatlı ve küçükki Allah herkese bu duyguyu yaşatsın. Uzun oldu kusura bakmayın ❤️