susaMom_ Kızlar bugün başlayan bir boğaz ağrısı boğaz kuruluğu ses kısıklığım var burnum henüz tıkanmadı evde yapabileceğim neler var ne içebilirim ? sizce ne zaman hastaneye gitmeliyim 20 +5 haftalık gebeyim 🥹
Ebrar-21 susaMom_ valla benim o şekil oldu donrasindada kuru öksürük başladı malum ilaçta kulllanilamiyordu ben her gece uyumadan süt bal ve tarçın içiyord bana çok iyi geldi çok geçmiş olsun
Aysemm44 susaMom_ Benim vereceğim tarifi sabah akşam yap hicbişeyin kalmaz Keçi boynuz pekmezi yarım çay bardağı olacak şekilde içine yarım limon sıkacan 3 yemek kaşığı sıcak su ekle karıştır sabah akşam iç 2-3 gün içinde etkisini göreceksin
susaMom_ Ebrar-21 Valla tüm tuşlara basıyorum aslında limonlu su meyve vs tükettim gün içinde sarımsak vs yuttum ama bana mısın demiyor enfeksiyon çıkmış mıydı sizde ? Çok teşekkür ederim inşallah geçer
susaMom_ buseyusuf27 Ihlamur içeyim bir de biraz bu durum korkutuyor beni enfeksiyon olma ihtimali yüksek gibi 🥹
Zf1707 Kızlar bende dün geceden beri çok kötüyüm boğazım ağrıyor vücut kırgınlığı ve grip var belim aşırı derecede ağrıyor sağ sol yatamıyorum sırt üstü bile yatamıyorum lütfen acil bir şey önerin
susaMom_ Zf1707 Valla bende baya kötüyüm burun tıkanıklığı beni mahvediyor zaten limon suyu vs iciyorum
susaMom_ Aysemm44 Keçiboynuzu pekmezi de alıyorum o zaman yakın arkadaşımla geçenlerde görüşmüştük o covid olmuş sanırım bana da bulaştı 🥺
Aysemm44 susaMom_ Aynı zaten fark yok onunla yap sabah ve akşam yatmadan önce yap faydasını 2-3 günde göreceksin bende bronşit çıktı o tarifi yaptım 3 günde düzeldim ne öksürük kaldı