Nuraslanklc Edus35 saya saya geçiyor ya şunun şurasında 3 haftamız kalmış 😄 3 ay gibi gelmez inşallah
Blackkcat Edus35 böyle böyle geçecek işte,sabır bakalım benimde 3hafta kadar var,daha hazırlığımda bitmedi gerçi,ben de geceleri uyuyamıyorum birazdan ufaklık uyanır pişmanlık yaşıcam uyuyamadığım için🤦🏻♀️
Nuraslanklc Edus35 ilk mi ondan öyle olabilir 😶 benim 4 yaşında bir oğlan var ki sabahı ettik hadi akşam nasıl oluyo anlamıyorum 🤣
Mujmuj-1 Edus35 yatında uyuyun ah ah kıymetini bilemedik dinlenmenin en rahat zamanlarmış şuan kucağımda minik oğlum ile tam 3 saattir uyuma mücadelesi veriyoruz istediğim tek şey uyku 😄
Edus35 Nuraslanklc ilk ondan ya şimdi iş güç yapamıyorum yaklaşık 1 ay olcak 30+6 Haftamdan beri yatıyorum erken riskim var 34+2 oldum zaman geçmiyor uğraş bulamıyorum yatmam lazım devamlı yata yata vücudum yoruluyor iyice bunaldım psikolojik olarak eşim napsın kıyamam adammuyuyor şimdi işe gidiyor sabah buralarda takılmaya çalışıyorum zaman geçsin diye bir şekilde ah ah
Mujmuj-1 Edus35 bilirim canım gebeliğin son haftaları kabus gibi olsun hayırlısıyla gelsin insallah az kaldı dayan
irmnayk2 Rabbim kolaylık versin. Gerçekten hamile kalmadan önce derlerdi son zamanlarda artık gece uykusu olmayacak diye. Çok garip gelirdi bana. Şimdi gece 3 saat kesintisiz uyusam yetiyo sanki bütün uykumu almışım gibi. Gece uykularımı çok özledim. Benim daha 8 haftam var doğuma bakalım nasıl geçecek 🥲 şükürler olsun bi rahatsızlık yok bebegimde bende iyiyiz. Sıkıntı sayılmayacak tek sıkıntım uyku 😂😂
Edus35 irmnayk2 ben uykuya alıştım ağrım olmasın yeterki istiyorum bebeğime bir an önce kavuşayım istiyorum ya
karaguzelirem_ Kaç haftalıksınız ? Bizim 8 günümüz kaldı valla geçmeyecek gibi geliyordu ama geçiyormuş bir şekilde içinizi ferah tutun ☺️
Edus35 karaguzelirem_ 34+2 yim keşke geçse gün belli değil erken doğum riskim de var yihep yatıyorum bakalım yoruldum bunaldım artık ya