Yagmurakyurek Anneler bakarmisiniz bir haftalık yeni doğan bebeğimde bıngıldak yok normalmi endişelenmelimiyim ?
Seyda08 Yagmurakyurek elinizle hissedebilceginiz bisey o gorunurde pek anlasilmazki ayrica doktorunuz muayne etmistir mutlaka bi sknti olsa soylerdi
1prensesannesi__ Yagmurakyurek vardir resimden belli olmazki basini oksarken eline gelir yumusaklik bingildak olmadan bebek normal dogamaz beyin gelisimi olmaz 2 yasjna kadar ancak kapaniyo yeni dogdugu için acilmamistir belki daha ama icin rahat etmiyosa doktoruna sorabilirsin
Birisi00 Yagmurakyurek Olmasaydi doğduğunda söylerlerdi bence. Birde zaten dıstan o kadar belli olmaz. İçe göçüklük olur ellediginizde. Bana doktor ultrasonda gosterdi bak iki bingıldaği buralar diye
Yagmurakyurek Seyda08 baktimda yok bugün evet sarılık testi topuk kanı falan aldılar ama bıngıldaktan bahsetmedi hiç doktor
Yagmurakyurek Ayy çok özür diliyorum postu yanlış açtım yanlış yazdım uykusuzluktan kusura bakmayın 🫢😄😇♥️ acemi anneliğime verin
1prensesannesi__ Yagmurakyurek doktoruna sor canim belki sen anlayamadin ama eğrki gercekten bingildak yoksa bebegin beyin gelisimini etkileyebilir
Suhiss Siz ellemeyin cok hassas bi nokta çünkü allah korusun. doktor zaten bakiyor ona bi sorun olsaydi söylerdi ama bi sonraki kontrolde neye dikkat etmeliyim tarzı sorun isterseniz
1prensesannesi__ Yagmurakyurek korkma bu cok dusuk bi ihtimal biz anlamayiz boyle seyleri doktorlar daha iyi bilir belki kafa derisi kalindir anlamiyosundur ama doktoruna sor icin rahat etmis olur en azindan