Yagmurr1 Emzirme döneminiz de Herbalife ürünlerini kullandınız mı Shake vs ben önceden kullanmıştım hamile kalınca bıraktım ama şimdi yeniden başlamak istiyorum 3 aylık oğlum emziyorum sakıncası olur mu
Tuba0404 Yagmurr1 Shake güzel süt yapıyor ama laktozsuz Shake i kullanmanı tavsiye ederim Shake içerisinde bol protein var alerji yapabilir
Esrackc Yagmurr1 inanamıyorum gerçekten normal insana bile ne kadar zararı varken bide emzirirken nasıl kullanacaksınız
Meryem_cicek45 Yagmurr1 bende 2 aylık bebeğim var kullanmayı düşünüyorum siz etkisini gördünüz mü nasılsınız şu an
Tuba0404 Yagmurr1 ahududulu ve beyaz çikolatAlı Shake diye bile biliyorum bu ikisi vegan serisi oluyordu
2cocuk2kopek Meryem_cicek45 emzirirken doktorlar izin vermiyor canım normalde bile size zararı var zaten hele emzirirken hiç olmaz
seda1453 Meryem_cicek45 emzirirken kullandım 20 kg sonucum var danışmanlığını yapıyorum yüksek proteinli vitamin minareline zengin shake karışımı protein ağırlıklı beslendiğiniz için sütünüz de artıyor öyle insanların abarttığı gibi böbrek karaciğere zarar verse 5 senedir bize verirdi 😊