Yenianne7 aygul-7138 Doktora sorun yani bu soru burada cevaplanacak bir soru değil, normal de olabilir olmayadabilir bunu ancak sizi muayene eden doktor bilir, geçmiş olsun
DidemUmut aygul-7138 ben şuan 15. Haftadayim benimde iki gündür kanıyor afedersiniz banyoya gidip sümkürdum bir parça kan gibi geldi bende endişelendim ama bu programda her hafta anne ve bebek için bilgiler verilir ya ana ekranda orda bu hafta burunda kanama olması normal olduğunu ve endişelenmeye gerek olmadığı yazıyordu biraz rahatladım.bebek büyüyup rahim genişlediği için çok fazla kan basıncı oluyor vücutta ve burundaki bazı ince damarlar yırtılıyormus kanama ondan dolayıymis ayrıca hamilelikte kullanılması en zararsız bitki çayı ıhlamurdur içmeniz de sıkıntı yok
alisamomm aygul-7138 bende burda bekleyeyim 12 haftalık hamileyim benimde arada burun kanamalarım oluyor
aygul-7138 Yenianne7 Geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim fakat doktora soracak olsaydım zaten sorardım :) doktorum izinde şu an sabah burnumda kanama olunca yazdım hala dönüş yapmadı o yüzden buraya yazdım aynı durumu yaşayanlar varsa Cevap versinler diye ❤️
Dlc Ben bu durumu doktoruma sorduğumda gebelik boyunca kanama olmasının normal olduğunu söyledi. Herhangi bir muayene de yapmadı. Gebeliğin bitmesi, vücudun eski haline dönmesi ile son bulur dedi. Şu an 34+2 deyim arada kanama olur hala.