SiriusAb Kızlar bu aralar aniden idrar yapasım geliyor ve resmen tutamıyorum. Tutmak zorunda olduğumda kasığımda ağrı yapıyor. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi?
1H1Smomyloading Sadece bu belirtiyle hamilesin denemez canım çünkü bu dediğin belirti idraryolu enfeksiyonu olan birinde de görülüyor. Tek bu belirti yeterli değil gebelik tanısı için
SiriusAb 1H1Smomyloading sistit olduğumda böyle olmuyordu, yanma kaşıntı vs yaşamıştım. Bu farklı. Anlık geliyor.
Mervettas 1H1Smomyloading ben 37 haftalık hamileyim çok fena idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum şu an aynısı bende oluyor yazının sonunu okumasam senin de hamile olduğunu sanacaktım ama maalesef o belirti muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu habercisi 🤷🏻♀️
Zilan_Drsn SiriusAb bu ben evlendikten 1 ay sonra fln olmaya başladı belirti fln değildi aniden oldu valla
Zilan_Drsn SiriusAb yok canım hamilelik belirtisi demedim hamilelik belirtisi şöyle oldu ztn 1.aydan sonra farketmeye başladım oda iştihasizlik sonra bulantı vs
SiriusAb Mervettas Allah Allahh . Ya ben enfeksiyon yaşadım böyle değildi hiç. Ağrım falan olurdu ve afedersin alt taraf çok sancılı olurdu. Tuvalete gitmek istemezdim