Asyaeylul2816 sevvalcik 6haftalıknkeswde kız kesesi-12haftalık olanda bacak arası bol gibi koza benzettim kafa yapısını
Kubrakumas sevvalcik kızınız olucak kesinlikle kendi bebeğimi araştırma aşamasında aylar önce prof oldum resmen Allah gönlünüzdekini nasip etsin 🙏
sevvalcik XBirmelekannesiii şuan 15. Haftadayim cinsiyeti asla göstermiyor kız diyen çok nadir kişilerdensiniz❤️🥰
Asyaeylul2816 sevvalcik 20haftalığım daha cinsiyeti bilmyorm 🤣🤣bir erkek deidler çıkıntı Çar gibi dedi bi göstermiyor göstermiyorsa kız dediler 27subata randevu aldım o zamana kadar 21-22haftalıknolck inşallah söylerler🥹
sevvalcik Asyaeylul2816 ayrıntılı ultrasona girdiniz mi orda birşey demediler mi ayy sizin bebiş tam yaramaz çıktı göstermiyor
sevvalcik Kubrakumas bugün kız günü oldu desene kim görse erkek diyordu bir şaşırdım nasıl anlaşılıyor ki baktığın için çok teşekkür ederim canım ❤️❤️
Kubrakumas Tugba1tugba daha cok küçük anlıyorum ama cok küçükken anlamıyorum canım ya ama tekrar bakıp yazcam şimdiden gönlündeki olsun inş