Esraagunes bella_xx ilk 15 gün gün aşırı girmen gerek yani bir gün yapıcan birgün yapmıcan banada doktor söyledi
1H1Smomyloading bella_xx regl bittikten sonra 2. Gün başla ve düzenli ilişki şart, gün aşırı ilişki yaşamalısınız eşinizle.
Dilara_0 bella_xx yumurtlama tarihlerine bakarsan daha iyi olur genelde regl bitiminden 1 hafta sonra yumurtlama başlıyor hamile kalma oranı en çok o vakit oluyor diye biliyorum. Rabb’im size de isteyen bütün bayanlara da nasip etsin inşallah ❤️
Ecemp1610 bella_xx bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiye girmenizi öneririm bir arkadaş kaç ay denedi en sonunda doktor bunu önermiş o ay oldu sonra ben denedim hemen oldu işe yarayacaktır diye düşünüyorum mutlaka deneyin derim 💜
Mehlika26 bella_xx valla ben evlendiğimde bebek istediğimiz için hergün giriyorduk 3 ay olmadı sonraki ay bir gün girdik bir gün boş bıraktık o ay tuttu şuan tekmeliyor çok şükür
1H1Smomyloading bella_xx stres yapma başta kendine stres bir numaralı gebelik düşmanı hamile kalmaya engel oluyor. Kafa olarak sal kendini umursamaz davran kafanda kurup durma kafanı dağıtacak oyalayacak şeyler meşgul ol sonrası Allah’ın bileceği iş. Amin inşallah tüm çocuk isteyenlere rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hayat31 Biter bitmez başla çalışmalara )))ve ilişkiden sonra ayağa kalkma direk,uzan biraz sırt üstü bacaklar yukarı aralı. ))) Kendimden biliyorum işe yaradı 😂