Kahraman88 Merhaba hanımlar bugün kontrolümüz vardı 37+4 olduk ama bugün boynunda kordon olduğunu söyledi doktorumuz eğer 39’a kadar kanala girmezse sezaryenı konuşuruz dedi içinizde yaşayan var mı? 😞
Yarinn Kahraman88 benim de 36+5 boynunda kordon var hareketlerini takip et 39 a kadar tutmak niyetindeyim dedi. Gün vermrdi normal doğuma engel bir durum yok dedi
Sweety11 Kahraman88 kızımda da üç tur kordon dolanmıştı ve normal doğum yaptım doktorum hiç sezaryene alalım vs demedi
Gloria06 Kahraman88 burda önemli olan kordonun dolanması değil suyumuzun miktarıymış. Suyumuz iyi olursa hiç sorun olmuyormuş. Hiç merak etmeyin💓 ( son muayenemde görüştük)
Elisadeenn Kahraman88 kızımda 2 kere dolandı normal yaptım oğlumda 1 kere dolanmıştı onda da normal yaptım bi sıkıntı görmedi doktor hatta bir sıkıntı olmaz normal yapabilirsin demişti her ikisinde de
Kahraman88 Gloria06 İçim rahatladı valla suyu filan yerinde dedi çok şükür inşallah normal olur sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
biranne__ Kahraman88 benim annem yaşamıştı bunu kardeşimde ve sağlıcakla doğdu kardeşim şuan da 22 yaşında tabi doğumda biraz mor doğmuştu