Ben memnun kaldım ama bundan 5 sene öncesiydi. Normalde susehri devlet hastanesinde takipteydim ama doktorum izne ciktigi icin numune hastanesine sevk edildim gittigimde nobetci doktor dogumun baslamadigini ama bulundugum ilcede doktor olmadigindan tedbiren istersem bikac gun kalabilicegimi soyledi. Serviste 2 gun kaldim o surecte hep nst takibi oldu 3uncu gun sabahi kanamam oldu muayenede acikligimin 3 4 cm oldugu dogumun basladigi anlasildi 9da dogumhaneye girdim odam tek kisilikti ebeler cok iyiydi tv actilar hatta istedigin kanali acabilirim felan dedi ilgisi hosuma gitti acikcasi 🥰 12ye kadar aciklik muayenesi yaptilar ara ara ilerlemeyince nobetci doktor muayene edip suni sanci vermeye karar verdi 12de suni sanci verdiler 17.25te dogumum oldu. O surecte beni motive edici konustular hadi canim hadi bitanem yapabilirsin cok guzel ıkındın yine bu şekilde ıkınırsan doguma alicam vs. beni gazladilar 😅 kizim dogduktan sonra dikis atilirken ben biraz hissettim acı degil ama ipin gectigini hissettim o yuzden biraz popomu felan kaldirdim tepki verdim o sirada bile ebe hilal dogumda bile bu kadar zorlamadin beni az sabret kaldi gibi seyler soyledi gulumseyerek. Cok sukur iyi insanlara denk gelmistim simdi ikinci bebegime hamileyim yine susehri devlet hastanesinde takipteyim ama aksi bi durumda numune hastanesine sevkim olabilir umarim yine iyi insanlara denk gelirim, geliriz🤲🏻🌸 Rabbim hepimizin karsisina iyi insanlar cikarsin kolay dogumlarimiz olsun insallah 🤲🏻💐