Kevserergullll Kızlar sırt üstü yatarken farkediyorum karnımın bı tarafı şiş ve daha sert oluyor sağ sol sürekli değişiyor bu sizce neden olabilir bebek mi fazla sürmüyor en fazla 2 3 dakika sonra düzeliyor
ponck-123 Kevserergullll kaç haftalıksınız 30 dan sonra sırt üstü yatmayı önermiyorlar hem anne hem bebek için
Kevserergullll ponck-123 20 hafta oldum hep soluma yatmaya çalışıyorum ama sürekli değiştiriyorum yön siz hiç böyle bir şey yaşadınız mj
ponck-123 Kevserergullll işte bebek hareketleri bende başta şaşırmıştım çünkü ilk gebeliğimde böyle değildi oğlum çok usluydu 😅
Aybarssena Doktorum bana yer değişiyor demişti ve o bir tarafı daha şiş olan yer sırtı ve poposu oluyormuş. Geriliyor gerilimce sırtını o tarafa dayıyor
Iremakn 37 deyim bazen öyle bir yer değişiyor veya artık her ne yapıyorsa sırtıyla ayağıyla deprem oluyo sanıyorum asla durmuyor sabit şekilde korkuyorum yaramaz olcak diye 😂
Kevserergullll Iremakn genelde oluyormuş ama annemin bı sözü var çocuğun nasıl olacağı karnında belli oluyor diye 😂