Begumucer Kızlar 13. Haftama girdim hala kusmalarım mide bulantılarım oluyor ve hala çok istahsızım neden böyle oluyor anlamıyorum artık 3. Ayı bitirdim 4.aya girdik ama benim hala hiç iştahım yok canım çok sıkılıyor bu konuya normal mi bilmiyorum 😣
KbrSaglk Bende 12 Begumucer bende 12. Ci haftama girdim bütün gün aç gezebilirim sanki 5 dk önce yemek yemiş gibi tokum sürekli malesef bi süre daha çekicez böyle herhalde 😭
Faile10 Begumucer benimde öyleydi ne zaman ki vitaminlet verildi kilo almaya başladım 6ayda da iştahım açıldı
Begumucer KbrSaglk çok kötü birşey ya bu durum. Psikolojim bozuldu artık su dahi içemiyorum ağzım dilim kuruyor bende acaba bende mi anormallik var diyorum canım sıkılıyor 😥
KbrSaglk Begumucer hiç öyle düşünme bende öyleyim bikaç arkadaşım daha bu şekilde iştahsız tok gibi sürekli ben abdest alamıyodum başlarda tiksintimden
Pimpirik 23 haftama girdim hala var malesef 9ayi böyle geçirenler olabiliyormuş Allah kolaylık versin
Begumucer naaazz Hadi ya🥺 ama bulantıları çok olan kadınların hamileliği daha sağlıklıymış ben öyle duymuştum
Deletedmom411 34. Oluyorum yarın hala kusma bitmedi bugün bile iki kere kustum artık kasıklarım acıyor kusmaktan
Begumucer naaazz bende uzmanlardan dinledim canım yani kusmaları ve bulantıları olan kadınların düşük tehlikesi daha az oluyormus bunu duyunca sevindim ama genede birşey yiyememk bazen çok kötü oluyor bidap düşüyor insan🥺