Opheliaxxx Kızlar 36.haftadayım inanın gözlerimi açamıyorum artık sürekli ve sürekli uyumak istiyorum çok uykulu hissediyorum kendimi. Gün içinde hiç bi iş yapamıyorum yorgun değilim hep yatıyorum ama öyle uykum var ki. Bu normal mi sizde durumlar nasıl?
aslhnkrts9 Opheliaxxx hamileliğin başından beri öyleyim sadece ortalarda bir ay kadar çok enerjiktim şuan yine aynıyım bütün gün uyusam da yetmiyor 😂
Nurarass Opheliaxxx bende 31.haftadayım aynı durumdayım kolumu kaldıracak halim yok kendime gelemiyorum 😂 gün içinde uyuyamıyorum da
Mrskocc Opheliaxxx ilk gebeliğimde 5 ten 39 a kadar aynı uyuma isteği vardı bunda da 18 e giriyorum hala aynı halsizlik var . Kısacası yalnız değilsin bacım 😅
Suhiss Opheliaxxx acaba degerlerinizde bazilari dusuk olabilir mi. Benim bi ara demirim düştüğünde hem daha halsizdim hem yuzum bembeyaz olmustu sonra doktorum ferrumu gunde ikiye cikarinca toparladim.
Hnf-20 Ben sekizinci haftamdayım inanılmaz uykulu günler geçiriyorum hiç yatağımdan kalkamıyorum kendimi çok halsiz çok bitkin hissediyorum kolumu bile kaldıracak gücüm yok sanki
Opheliaxxx Kızlar inanır mısınız bunu yazdıktan sonra uyuyakalmışım şimdi açtım gözlerimi 😂😂 allah hepimizin yardımcısı olsun valla mutfak öylece duruyo akşam yemeğinin kap kacağı 🥲😂