mrsmom_ Merhabalar arkadaşlar. 39+1 olduk hiç bir belirtim yok sancı nişan su gelmesi ama ishal ve kusma ile birlikte karın ağrım var bu doğum belirtisi olabilir mi? Ya da Zehirlenme falan degildir dmi? Bilgisi olan var mı
ececan2006 mrsmom_ dogum yaklastikca ishal olunabiliyor diye biliyorum fakat ishal kusma herseyden olabilir riske atmayin bir doktora danisin son haftalar cunku
gulsenmstf mrsmom_ ishal dgum belirtisidir dgum yaparken kusma yaşayan çok kişi tanıyorum doktora gidin bnce
Churcill mrsmom_ olabilir de olmayabilir de. Benim son haftamda mide bulantım vardı ama kusmamıştım ishal olabilir duymuştum. Karın ağrısı da sancı olabilir benim sancım o şekildeydi çünkü. Nst de çıkmıyor mu sancınız. Çok mu kusuyorsunuz sürekli mi
esruh İshal sık görülen bir bir doğum belirtisidir son günlerde bağırsaklar içini bosaltarak rahimin daha kolay kasılmasi için kendini temizliyor
Yenianne7 mrsmom_ Bende son iki haftadır ishalim diyebilirim doktoruma sordum ama probiyotik verdi bol su için bir de tabiki doktora gidin bunu biz pek bilemeyiz canım
Tugbasuu Ya ben de 35+0 ım şu an ishal durumum var gibi ama çok da bir şey çıkmıyor vücudumdan kusma da mide yanmasından oluyor son zamanlarda doğum yaklaşıyor mu acaba… 🥲
mrsmom_ Tugbasuu benim mide yanmam yoktu ama kusma sonrası basladi doktor doğum belirtisi olabilir yarin gel nst yapalim dedi🥲
Lalelale1 mrsmom_ ben 36+1 de ishal ve kusma şikayetiyle hastaneye gittim normal hastalık sanıyordum meğer doğum başlangıcıymış acil sezeryana alındım ne olur ne olmaz bir doktora görünün
Annehayalim Ben oğlumda ishal kusma ile doğum başlamıştı önce beyaz leke sonra sümük yeşil ve hafif kahverengi Nisan geldi 2 saate kalmadı sancılar sıklaştı 3 cm ile yatirildim 5-7 saate doğurdum daha hızlı dogururdum beklettiler .
Churcill mrsmom_ yani adet ağrısı gibiydi sadece bana göre biraz daha şiddetliydi. Benim adetlerimde ağrım olmaz çünkü