minee91 Selam kızlar, genel anestezi ile sezeryan olurken entübe ediyorlar mı yoksa sadece uyutuyorlar mı boğazımıza hortum sokuyorlar mı bilen var mı acaba
Filizefnan minee91 bende genel anestezi ile oldum ilk doğumumu hiç öyle bir şey olmadı sadece uyuttular ikinciyide öyle düşünüyorum inşallah bende belden yapılan iğneden çok korkuyorum
minee91 Lalelale1 internette entübe ediliyor falan diye okudum da korktum biraz 2 gün sonra ameliyatım var çok tedirginim 😢 teşekkür ederim
minee91 Filizefnan ben ilk sezeryanımda çok zor ayıldım hatırlamıyorum da nasıl yaptıklarını anestezi doktoruna zor ayıldım diyince ozaman belden yapalım dedi ama onuda istemedim, genel anestezi nasıl oluyor diye araştırırken böyle şeyler okudum şimdi ondanda korkuyorum :(
User390823 minee91 ilk sezaryende bebeğinizi siz uyandıktan sonra mı getirdiler odanıza yoksa sizden önce mi odaya gitti?
ArifeTan minee91 ben anestezi teknikeriyim genel anestezide entübe edilirsiniz korkacak bişey yok siz bitene kadar hissetmiyorsunuz zaten
minee91 ArifeTan çok sevindim sizin burda olmanıza ilkinde çok zor ayıldığım için çok korkuyorum sanki uyanamıcakmışım gibi hissediyorum entübe falan okuyunca daha kötü şeyler canlandı kafamda sürekli ağlıyorum bununla nasıl başa çıkabilirim. Korkum yersiz mi sizce birde anestezi etkisi bitince tahmini kaç dk da kendimi gelirim acaba çok teşekkür ederim.
ArifeTan minee91 sadece uyuttular dediğiniz şey entübedir hanımlar uyumak demek entübe olmak demek korkacak birşey yok inanın :) ayrıca belden anestezi yani spinal anestezide korkacağınız bir şey değil ağrı sızı hiç bir şey yok ve bebeğinizin ilk anını görüyorsunuz bu çok güzel bir şey :)
minee91 User390823 ben geldikten sonra getirmişler ama ben daha uyanmamıştım uyandığımda kucağımda bebeği emzirmeye çalışıyordu hemşire zaten biz gelene kadar onu bebek bakım odasında hazırlıyorlar
Tugcebngl minee91 yok canım ben epidural oldum ama panik atak geçirdiğim için genel verdiler hemen sadece bayıltma oldu entübe falan yok oyle
Merve-betul minee91 genel anestezi artık kullanilmiyo bı sorununuz mu var sadece spinal vuruyolar acil ilmadikca genel anestezi uygulanmiyo
ArifeTan Merve-betul öyle bir şey yok hasta nasıl isterse öyle olur anneye sormadan buna karar veremez doktor
minee91 Merve-betul Anestezi doktoru ile görüştüm genel istiyorum dedim öyle bişey söylemedi sadece zor uyandığım için tavsiye etti bi rahatsızlığım yok sadece korkudan dolayı