YldrmNUR Yagmurakyurek canım önemli olan sırtı ve gögüs kısmıymış. Eğerki oralar soğuk değilse bebek üşümüyormuş. Elleri soğuk ya da terli olabilirmiş
Yenianne7 Yagmurakyurek Elleri ayakları soğuk olması normal ay yerim ben onları zaten 🥹 Göğsü ve sırtı soğuk değilse üşümüyor annesi merak etme ☺️
1prensesannesi__ Yagmurakyurek onu bilmiyorum ama bebegin gogus kismi cok önemli orayi acik ve kesinlikle islak birakmamalisin direk cigerlerinden usutur hasta olur simdi ücgen minik onlukler var onlardan kullanabilirsin emzirirken islanmaz ya da bebeklerin agiz suyu cok akar islandikca onlugunu degisirsin
melisinmutfakblogu Yagmurakyurek ben çorap bile giydirmiyorum oğluma evde doktorumuz evde petek yanıyorsa yer beton değilse giydirme göğüs ve sırtı kontrol et demişti öyle yapıyorum odasında termometre var oda ısısını oradan kontrol ediyorum üstüne battaniye bile örtmüyorum
Yaseminurbil Gebe okulunda ebe demişti bebeklerin kan dolaşımı elleri, ayakları ve burundan oluyor. Bu nedenle buralar soğuk olur. Bunları baz alarak bebekleri üst üste goydirmeyin diye uyarmıştı bizi.
Yagmurakyurek 1prensesannesi__ teşekür ederim 🫶 yok özen gosteriorum sdc burnu ve elleri soğuktu dedim acaba usuyormu 😇ondan bilmediğimden acemi anneyim 🫢❣️ göğsü ensesi falan sıcak
1prensesannesi__ Yagmurakyurek dogrudur hepimiz acemi olduk biseylerde yanildik zamanla hersey yerine oturuyo 🥰
Yagmurakyurek 1prensesannesi__ 🫢❣️ yani bende acemiyim olsun yeni deyler ogreniorum siz bilgilisiniz size birşey sormak istiorum bir ince bataniye var bizim ev fazla ısınmıyor bebeğimi aldığım zmn iki gündür sırt bölgesi terlior normalmi hasta olurmu ustude ince öle kalın değil evde fazla isinmior bu gece de yanaklri biraz soğuktu elleri burnu
1prensesannesi__ Yagmurakyurek sırtı terliyosa muhakkak kucagina alirken sirtina ince battaniye al ya da yelek giydir terlemesi normal emerken falan yoruluyo illaki ev cok sicak olmasa da kiyafetleri sıkı olunca terlemesi normal ama dedigim gibi alirken muhakkak sirtina bisey al elleri yanaklarida terledigi icin soguk olabilir normal seyler yani 🥰
Derinnmom Yagmurakyurek benimde 5 günlük bebeğimin elleri ve burnu buz gibi bugün sağlık ocağına sorduk normal dedi
1prensesannesi__ Yagmurakyurek hasta olur diye korkma simdi yeni dogdugu icin hassas dikkatli ol yeter ama zamanla illaki hasta oluyolar hasta olmayan cocuk yok özellikle boyle bi zamanda cok panik olma hasta olur diye sakınılan göze cöp batar derler cocuk bu hasta da olur iyilesir de hassas donemlerinde dikkatli olsan yeter birazda mikrop almasi gerek zamanla ki bagisiklik kazansin diye 😊