ZelihaTkcnn Merhaba oda kokusu çubuklu olanlardan kullanan var mı ? Ne marka kullanıyorsunuz ve kalıcı mı odaya girdiğim zaman kokusunun yayilmasini istiyorum ben aldım ama hiç odaya kokusu yayilmiyor 🤔
Opheliaxxx ZelihaTkcnn bimde satılanlar inanılmaz kalıcı her girdiğinizde mükemmel kokuyo sandy marka çubuklu oda parfümü. 53 tl şuan güncel fiyatı
myangelson ZelihaTkcnn geçen öylesine bimden aldım sandy marka pudra kokusu çok güzel kokuyor odaya girdiğinde alıyorum kokuyu hep bir de çubuklarını az koyuyorsaniz ondan da fazla koku yaymaz bu arada benim 4 tane oluyor genelde. Sandy marka pereja nin bim için ürettiği kokuymus ve perejanin kokularını çok severim ☺️
ZelihaTkcnn Opheliaxxx bimdekini görmüştüm deneyeceğim hemen fiyatida uygunmus benim aldığım 200 TL ve hix koku yok odada yazık oldu
yilldizyilldiz Trendyoldan alıyorum, markası “kdr natural” sandal ağacı ve pudra favorim. Buram buram kokuyor evin içi. Tavsiye ederim 🌺
ZelihaTkcnn myangelson Birisi daha bimdeki sandy nin kalicigindan bahsetti sanırsam alicam bugün pudra kokusu 😊😊
ZelihaTkcnn Munevver0 E bebek magazasina girince harika bir koku var içeride bir tane alıp denemem lazım 😊
myangelson ZelihaTkcnn deneyin eğer soft kokular pudra kokusu falan seviyorsanız hoşunuza gider 😊 ben migrosta perejanin bir kokusunu bulmuştum çok aşırı güzel kokuyordu evdeki bitsin alacagim 😂
ZelihaTkcnn myangelson bimden aldım şuan odaya mis gibi yayıldı cidden kaliciymis 🙏🏻🤣 çok teşekkür ederim 😊