Donthappymom İyi akşamlar kızlar, Aşılama yaptırmak istiyorum, özelde fiyatları hakkında bilginiz var mı en yakın zamanda yapanlar ne kadar ücret gidiyor , nasıl bir yol izleniyor bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim 🥰🥰
tatlibebegim_ Donthappymom üniversite hastanesinde ücretsiz oldum sadece kullandığım iğneye ücret ödedim
Bsrvrlll Aşılama fiyatları hakkında bilgim yok fakat özelde Tüp bebek tedavisi oldum az çok fiyatlar birbirine benziyo. Hastaneye 2023 yılı için 38 bin ilaçlara sgk anlaşmalı olmadığı için yaklaşık 50 bin civarı ödedim
Cer06 Bende aşılamayı devlet hastanesinde oldum özelde bir fikrim yok fiyat konusunda ama devlette sadece kullandığın iğne parasını ödüyorsun 😌 merak ettiğiniz herşeye yanıt verebilirim
Donthappymom Cer06 bende mi devlet hastanesinde hapsam bilmiyorum ki yaa off herşey beni bulur zaten bugüne kadar herşeye bir çaba ile sahip oldum kendiliğinden bu olsaydı şaşırırdım 😏
Arasmom_ Cer06 fakültede benim içinde aşılamaya karar verildi Adetin ikinci günü sabah gel dediler. Ne için çağırdılar söylemediler Hangi aşamalar uygulanıyor anlatır mısınız
2116 @Donthappymom ben yaptıemıştım medical parkta 7,5 bin di. Sadece aşılama ücreti bu ilaç parası da vardı 12 felan turyordu heralde
2116 @Donthappymom bende tutmadı doktor 2. Yi yapmak istedi biz zaten 1,5 yıl tedavi görünce ben dedim artık sadece tüp bebek yaptırcam tüp bebek tuttu bende de zaten 1,5 yılda tüp bebek parası vermiştik