Gizem_17_17 Kızlar 16 Şubat’ta beta Hcg testim 11.39 çıktı bugün tekrar kan verdim 68.82 çıkmış yükselme normal mi sizce ?
Gizem_17_17 humeyramoms hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende acilde kan verdim acil doktoru düşükdeğer dedi 500 olması lazım kimyasal olabilir dedi bana da
humeyramoms Gizem_17_17 inşaallah öyle bisey yoktur içini ferah tut. Aminn inşallah sende sağlık selametle kucağına al insaallah
humeyramoms Gizem_17_17 ya bişey sorcam ben 16 Şubatta vermiştim 82.5 şimdi yeni sonuçlara baktım 19 Şubat’ta verdiğim 172 çıkmış yükselme güzel mi
Vbltci1024 humeyramoms canım bende cuma gece 12de kan vermiştim 151 çıkmıştı pazartesi sabah verdim 242 çıktı beta takipi yapalım dedi doktor yarin tekrar kan vericem inşallah güzel çıkar🙏🏼🤲🏼
melikecelebi Benim beta 423 çıktı ama üç gündür sağ Kasıgımda bır agrı var hafıf bır agrı ama sürekli hissediyorum agrıyı nedenı ne olabilir lütfen bırı cevaplasın?? 😟
melikecelebi Tek taraflı olduğu ıcın benı korkutuyor bir hafta önce gittiğimde doktor idrar yolu enfeksiyonu var demişti ilaç kullandım geçmişti sımdı yıne aynı ağrılar var