Abcdedg Temizleme pamukları için her seferinde yeni su mu yapmak gerekli dışarısı için kutuda kapta neyde saklayıp kolay kullanabiliriz bunlar için özel kutular var mı acaba
Adenala Abcdedg E bebekten almıştım ıslak mendil kutusu yazıyor ama ben normal bebek pamuklarını koyacağım her seferinde ıslatıp kullanırım
OZZGEECEE Abcdedg evet var tupperware ıslak mendil kutusu yazarak bulabilirsin , tupper markası oldukça kaliteli temiz içerikli ben de bunlardan alacağım, pamuktan sonra bebek büyüdüğünde de yanınızda ıslak mendil taşımak için kullanabilirsiniz.
Gamzelit Abcdedg canım e bebekte durubox diye asorti kutular var online de de var ben ondan aldim 69 tl yada 79 tl idi sanırım indirimsiz fiyatı kapaklı ıslak mendil kutusu gibi sızdırmıyorda
Alaska97 Abcdedg ben boş sprey şişesi aldım onun içine su doldurup yanımda tasıcam kullanacağım zaman ıslatıcam ıslak kalması cok iyi bir sey gibi gelmiyor bana tabiki benim yöntem de ne kadar sürdürülebilir bilmiyorum
Srylcnkya Ben ilk gebeliğimde her hangi bir kutu icine vs koymadım arkadaşlar poşetini açıp kaynamış soğumuş su üstüne ekledim ustekiler islaniyordu zaten durdukça aşağıdakilerde islaniyordu öyle poşetinden alıp kullanıyordum