Busebozkurt0310 Kizlar biz 31+4 olduk sizler kac oldunuz herseyiniz tamam mi ben yikadim henuz son postam kuruyor utulenecek hastane çıkışımda kargoda sizler hazir misiniz 🥰 Saglikla gelsin bebeislerimiz inşallah 🐣
Annebebek012 Busebozkurt0310 33+3 üm daha bekliyorum neyi beklediğimi bende bilmiyorum 😂😂evde yapılacak tadilat var bitsin 35 de falan hazırlıyım diyorum
karaguzelirem_ Busebozkurt0310 son 8 günümüz kaldı ufak tefek eksiklerimiz vardı onları da bugün aldık hallettik hazır ve nazır bir şekilde günümüzün gelmesini bekliyoruz haftaya çarşamba doğum nasipse ☺️
aslhnkrts9 Busebozkurt0310 29+4 üz benim herşeyi hazır erken gelesi var gibiydi diye çabucak hazırladım çantayı ☺️sadece isimli hastane çıkışı yaptırmakta kararsızım tek eksiği bu 😂
Busebozkurt0310 aslhnkrts9 o isimli hastane çıkışında bende cok kararsızım bi haftadir falan catladi beynim seçerken ben modeller arasinda kaldim sonunda karar verdim şükür onlarin gelmeside baya zaman aliyor 🥰 Saglikla gelsin minnak inşallah 🐣
melisinmutfakblogu Busebozkurt0310 23+4 bende bugün renkli ultrasondan sonra yıkamaya başladım 38. Haftada planlı sezeryan olacak
aslhnkrts9 Busebozkurt0310 dün bende karar verdim sipariş vereceğim doğru diyorsunuz ☺️ minnaklarımıza çok yakışıcak sağlıkla kavuşacağız inşallah 🥰