mervemurat16 Emlyemly ben ilk üç ay 6 kilo verdim sonrasında hamile kaldığım kilo ile doğum yaptım doğumdan 1 hafta sonra 7 kilo verdiğimi gördüm aslında ☺️
Gulsah-207 Emlyemly ilk 3 ayda 5 kg verdim bu ayda 1,5 kg aldım 16 haftayım -3,5kg dayım sonrası nasıl olur bilemiyorum sizin nasıl
Meriioo Emlyemly başlarındasınız sanırım kilo verdiğinize göre, siz bide son 3 ayda alınan kiloları görseniz 😂
Emlyemly mervemurat16 aslında güzel bir şey ama hep hamile olunca kilo alınır diye bi algı varya. Zayıflayınca insan sanki sorun varmış gibi hissediyor.
Emlyemly Gulsah-207 ben ilk aylar 4 kilo verdim 5 ay boyunca aralıksız kustum neredeyse. Şuan 32+5 haftadayım 4 kilo tekrar almışım. Değişen bi şey yok aslında almadım bebeğin kilosu suyu vs dir
Meriioo Emlyemly ben 26 ya kadar kilo verdim şu an 38 haftalık, son 5 haftadır bi anda 18 kilo aldım mesela
mervemurat16 Emlyemly benim için iyi oldu ☺️kıyafet almadım iki tane hamile pantolonu bana yetti üst hiç almadım kıyafetlerime sığabiliyordum
haticealg Emlyemly 5 aylık hamileyim maalesef sürekli kilo kaybı yaşıyorum ve göbeğim falan da çıkmadı ama çok şükür bebeğim iyi 🐣
evremy0 Emlyemly ilk 3 ay 4 kilo verdim eski kiloma döndüm sonra 5 kilo aldım doğuma kadar öyle giderim son ayım 🐣