ZelihaTkcnn Merhaba 30 haftalik gebe anneler ve üzeri evde her gün akşam yemeği hazirliyormusunuz ? ben şu bir haftadir yemek yapmak istemiyorum kolaya kaçmaya çalışıyorum sizde durumlar nasıl ? 🍜👩🏻🍳
Adenala ZelihaTkcnn Haftaya girmek üzereyim genelde yemekleri çok yapıp 2 günlük yiyoruz kendimi iyi hissettiğimde buzluk stoğu yapıyorum
ipeklinaismom ZelihaTkcnn 30+5 den bildiriyorum hala çalışıp üç çeşit yemek yapıyorum iki günlük yapıyorum genelde
Mineartcc ZelihaTkcnn 30+5 den bildiriyorum ben de aynı durumdayım gün içinde mutlaka Bi temizlik is vs kendime çıkarıyorum ama yemek yapmaya enerjim kalmıyor canım da istemiyor ,önümüzde ramazan bakalım neler yapacağız :(
Annebebek012 ZelihaTkcnn 33+3 üm 3.5 yaşında kızım var yapıyorum kendimi sadece kötü hissettiğim günler dısardan söylerim çok nadir ama kızım ev yemeği yiyor sulu ☺
Adenala ZelihaTkcnn İçli köfte Mantı Minik top köfteler Yaprak sarma Sigara böreği Patlıcan biber közler atarım Minik pizzalar Bazen fırında lahmacun pide yaptırıyorum fazlasını atıyorum aralarına yağlı kağıt koyarak Poğaça Genelde bu şekilde yapıyorum kolaylık oluyor gece uyku tutmuyor azalanlardan yapıp koyarım
ZelihaTkcnn Mineartcc bende bu sekildeyim neden böyle olduk önceden yapıyordum ama şu aralar yok yani istemiyorum
Adenala ZelihaTkcnn Çoğu zaman buzluktan geçiniyorum 🥲 Özellikle temizlik yaptığım günler yemek yapmaya mecalim kalmıyor bazen de çayın yanına börek kısır makarna salatası yaparım gün gibi güzel oluyor