SumeyyemAli19 Selam kızlar bugün 34+3 olduk ama cumartesi günü gece 12 gibi felaket bi şekilde kustum içim dışıma çıktı tabiri caizse cumartesiden beridir de kızımın hareketleri azaldı sanki yok gibi değil ama hareketleri baya az var mı başına gelen 22 sinde gideceğim randevum var sizde durumlar nasıl hareketler falan
Minaeyll SumeyyemAli19 34+4 haftaligim geçen hafta bende midemi usuttum aynı sekildeydim. Ama haftasından kaynaklı sanırım bizdede hareketlerde azalma var bence buyudukleri için hareket alanları daraldı. Çünkü cuma günü kontrole gittim bir sıkıntı yoktu. Eğer uzun süre hareket etmezse genede bi doktorunuza danışın 🥰
mervebusra SumeyyemAli19 bizde 35+0 bu gün cumartesi günü benim çok sancım vardı adet ağrısı gibi adet olucakmisim ama sokulemiyor gibiydi rahim içindeki kemik ağrım vardı azalmıştı doğuma yaklaştık ondan mı öyle bilmiyorum
Ayseumut SumeyyemAli19 bnde 35+2 yım hareketler eskısıne gore azaldı baya doktor elınle uyarı ver gerekirse dedı gecen hafta bnde kustum o haftalarda herkeste olmus demkkı bu haftada acayıp mide yanmam var suruplarda fayda etmıo hayırlısıyla bı zman cabuk gecsede 🙈
Sym_nr SumeyyemAli19 bende 34+3 oldum canım çok şükür mide yanmam veya bulantım olmadı ama 1 haftadır falan ayağa her kalkmamda vajinamda çok ağırlık ve ağrı hissediyorum bacaklarım istemsizce açılıyo yani penguen yürüyüşü dedikleri bu olsa gerek 😄 nst de sancı falan çıkmadığı için stres yapmıyorum demekki bebek aşağı iniyo diye düşünüyorum. Ama 2 haftada bir değilde 10 günde bir doktora gidesim var kilosunu falan merak ediyorum ne kadar oldu diye çok mu olur siz ne kadar sürede gideceksiniz muayeneye
Tugbasuu Ben mide yanması kaynaklı kusuyorum devamlı hatta bebek hareket ettikçe oluyor daha fazla..Bebek hareketi azaldı ama bitmedi ben uyuduğunu düşünüyorum absürt bir şey yoksa evhamlanmayın bence yerleri azalıyor eskisi gibi olmaması çok normal bence de 35+0 olduk
SumeyyemAli19 Tugbasuu aynen cnm bende kendi kendime evhammyapmak istemiyorum Rabbim korusun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Ayazinannesi16 mervebusra ben de 35+6 dayım.son bir kaç gündür regl olacakmisim hissi ve sancısı var.regl oncesi hissiyati var
Hayalgokce Bndede kasılmalar cok oluyor 35iz tam hareketler de dinlennce faaln hissediyorum onun dışında surekli hareketli degl
Jujumumu Ben de 34 haftayim bugun kontrol vardi. 44 cm 2200 gr dedi. Ama bacak boyu 1 hafta geride sikinti yok dedi doktor ama biraz takildim bu duruma.
SumeyyemAli19 Jujumumu takılma canım Rabbim can sağlığı versin bazende dediklerinhiç tutmuyor ilk oğlumda sürekli kilosu boyu fazla söylüyorlardı oğlum doğdu ufacık bişey
mervebusra SumeyyemAli19 hiç girmedim daha özel takipliyim Çarşamba günü kontrolüm var o zaman girerim büyük ihtimalle
Edus35 Sym_nr benim 34+2 haftam 2 haftada bir alıyor bende 1 hafta kontorle 1 hafta muayene gidicem bu hafta geçen haftaydı muayenem cmt bebişi görmeye gideceğim haftaya perş muaye günüm zaten bişi olmaz ya zaten zaman geçmiyor en azından böyle zaman geçer belki bunaldım çok herşeyden ya
SumeyyemAli19 Sym_nr 31 haftalık gittim şimdi 35 oldum perşembe günü randevum var canım benim hastane uzak o yüzden 15 gün beklemek bi sıkıntı olmadığı müddetçe daha iyi bana 😅