nunusmom Esrackc evt bnce de fazla ve bizim aidat iyi farkındayım sştede olup bu kdr az ödeyen yok gerçekten
MomsE nunusmom 2021 ağustosta tutmuştuk. Şimdi ağustos’a kadar 6500+300 tl aidat Gaziosmanpaşa’da. Çıkarmaya çalışıyor tabi tüm kiracılarını ev sahibimiz. Kuzeni aynı sitede evlerini 25.000’e vermeye başlamış :) kendisi de Almanya da yaşıyor gelicem falan diye ayak yapıyor tüm dairelerine mi gelecek 🤷🏼♀️ 2200’den 6500e çıkarmıştı kabul etmiştik halbuki. Şimdi 15.000 dese tamam diyeceğiz ama çık diyor 😅 nunusmom
nunusmom MomsE 25 e vermek pardon kakalamak varken neden 15ü kabul etsşn bu adi düşünceli insanlar aahh aahh gözleri doysun ne diyim…… Sonumuz hayrolsun Rabbim yardımcımız olsun valla
nunusmom EmirAsafMomm bizimde merkezi sistem ama sizin çok geliyoemuş bizim ilk ay 850 2.ay 940 bu ay ise 1200 geldi sizde ndn o kdr fazla
EmirAsafMomm nunusmom burası Erzurum canım fazla yakıyorlar bide biraz abartıyorlar terliyoruz da ama işte çatı katında olanlar soğuk diyorlar mecbur yakılıyor
nunusmom Hulo2105 istanbulda çok fazla pahalı dediğinz gibi ay öyle bi duruma geldik ki fiyatlsr oahalı mı ucuz mu anlayamaz oldduk 🥴
nunusmom MelteM2cck ayyy sonumuz hayrolsun bakalım yaaa ev sahibi olmakta kolay deil ki bu kiralarla ne ara kenar bişi koyup birikim yapacaksın da ev sahibi olmaya gideceksin 🥴🥴
MelteM2cck nunusmom imkansız hele ki İstanbulda kirada oturup. Istanbuldan ev almak istemek ucu açık bütçe. Kira bitmeyen borç. Çok zor çok. Allah yardım etsin hepimize
Rabiul nunusmom umarım bir de ev sahibim Arap 😂😂 üst katımı 13 bine vermişler o kadar istemez inşallah
nunusmom Rabiul ayyy zenginler daha bi aç gözlü denk geliyor genelde ama inşallah bunun gözü toktur 😂
nunusmom Mlk2304_ klasik toki 😂 oksun ama canm ısınması şusu busu sıkıntı değişdir en azından fiyata da iyi de diyemedim kötü de ortalama 😂
nunusmom myangelson yeni evler öyle kagıttan sanki bnmde annemler siirtteler 6 şubat depreminde onlar bile beşik gibi aylarca sallandılar onların binası da girdikleri yıl yeni yapılmıştı ama görsen aynı anda hem aşağıdaki hem yuksrıdaki hemde yandaki dairelerin sesini duyuyorsun 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ doğu da ki evleri acaba bilerek nasıl olsa memurlsr göreve gelince mecbur ev tutacak diyip böyle yapıyorlae bilmem. Neyse ki son seneniz annemlerinde bu sene son bakalım. Gönlünüze göre nasip etsin Rabbim inşallah yeni yerde yeni evinizi 💕😇
myangelson nunusmom evet ya bende anlamadım aşırı ince geçen Instagram’da video gördüm güya yan komşu hapsuruyor adam duvara vurup çok yaşa diyor 😂😂 kendimizi gördüm resmen 😂😂😂😂 amiin cümlemizin gönlüne göre versin rabbim 🤲🏻🧡
Rabiul nunusmom hahah tok tok iyi çok şükür ammaa ne olacağı belli olmaz tabi ben kendi kiracımı bekliyorum çıkmasını o çıkınca ben geçeceğim 🤲🏻
nunusmom Rabiul ay iyi madem kendi eviniz varsa inşallah kiracı da sıkıntı çıkarmz yormaz uğraştırmazz da çıkarr
elifdiyorkii nunusmom 10.000 kira 250 aidat çöp falan alınmıyor sadece temizlik ve asansör gideri kira Nisan da zamlanacak insallah 12.500 üzeri düşünmez
Instauser nunusmom istanbul Maltepe. Eski evlerde oturmak istemedim deprem korkusu yüzünden. Yeni yapılmış bir site. Havuz, güvenlik, otopark var. 3+1 bebek olacak diye büyük tuttuk derken paya pahalıya patladı 🤦🏽♀️😅