birkizannesi21 Dadymom1 semti güzel aslında İstanbul’da semti güzel olmayan yerler bile çok uçuk fiyatta
Simge16 nunusmom Evet kendimizin. Yani bir çok yere göre normal alimlerin siteside aynı şekilde onlar 1000 aidat veriyor
nunusmom Simge16 ay herkes hırsız soyguncu olmuş fahiş fiyatlar ücretler kiralsr aidatlar…… Sonumuz hayrolsun
nunusmom Ceydametee nerede oturuyorsınz 1+1 e 14 bin çok yaa bnm ev 3+1 ebeveyn banyolu bi oda kadr da balkonu var sizin 1+1 nasıl 14🥴🥲
SenaBM nunusmom 1350 tl aidat 5.000 kira. 3 ay oldu taşınalı. Halamın evi eski kiracıyı çıkarttı kendisi ücret vermeden oturun dedi ama eşim kabul etmedi göstermelikte olsa bişeyler verelim dedi 5.000de anlaştık. Ev alana kadar buradayız inşallah
1prensesannesi__ nunusmom yaa Allah yardimciniz olsun en azindan iyi kötü altindan kalkabiliyosunuzdur dogrusu biz olsak ödeyemezdik o kadarini heralde malum yuksek bi gelirimiz yok bu gunlerimize de sükür 🥰
nunusmom 1prensesannesi__ ayy ayyy aslında bir düzen gelmeli bu duruma ama işte gel gör ki kimsenin umrunda değil bu gidişatta hiç hayra alamet değil sonumuz hayrolsın ucu ucuna kimi zön borçlar vs kapatıyorum ayı Rabbim yardımcımız olsun valla
nunusmom Bebekannesi333 oohhne gzl yaa biz 4+1 bakmıstık tasınırken 25binden aşağı apzzını aöan olmadı maalesef:(
Hulo2105 nunusmom nisanda kontrat yenilenecek 1 sene olacak. 1+1 de oturuyoruz ev nispeten büyük yetiyor 8 bin veriyoruz. Aidata yeni zam geldi 2500 oldu. Sitede oturuyoruz her türlü imkanı var.
nunusmom denizalismom iyi en azından 3700e karsılık baya bihizmet veriliyor ama yine de çok gibi bilemedim 🥴🥲
nunusmom Busraoz akskyorsa sıkıntı tabi ama bu kdr imkan olmayıp da 4 bin ödeyeni duymuştum aidat da 🥴🥴
nunusmom Melos9 zor polis ve asker eşi olmak yaa Allah yardımcınız olsun gönlünüzce nasip etsin hep 🥰🥲