Meresss Kbrbydk bianda arttı burdada kiraşar bizim 1.5 dan 5 oldu herkws böle diyorbenim ev 6-7 yıllık daha da yeni binlar 15-25 arası hep
kumsal__ nunusmom hiç sormaya bide benimki strese giriyo sanki ben ev sahibine diyorum zam yap diye sonrada tartışma oluyo hiç sohbet etmiyoruz da demezsin artık diyo 😒😅🤣ALLAH razı olsun😅😅
nunusmom kumsal__ hahahaaha ay Allah bizede ev sahibi olmayı nasip etsin de uğraş ayalım şöyle şeylerle inşallah
Minezra nunusmom 22.küsürat lı kira aidat 4 bin tl istanbul. Ev sahibimizde kirayı beğenmiyor olacakki çıkmamızı istyor mahkemeliğiz
Linaaaaa nunusmom evet ve ev sahibi kirayı beğenmiyor oturduğumuz Semt çok değerliymiş diyip duruyor iş yerimize çok yakın olduğu için mecburuz
QBuse1123 nunusmom 😱çok fazla yıllık 180 yapar adanda yıllık Bn ona bile çöm diyordum siz çok çok fazla ya
Tugcev nunusmom İstanbul 10.000 lira 650 aidat iki bloklu site. Çöpler alınıyor aynı kişi belli saatlerde güvenlik olarak çalışıyor. Geçen Ağustos taşındık, tanıdık vasıtasıyla. Yoksa buralarda bu fiyata yoktu 🤦🏼♀️
QBuse1123 nunusmom aylık 40 bin 😱ay allahim.neler duycam daha yazık ya o kadar da olmaz ama biz aylık 1500 yıllık 18 eşimin abisinin ben yine 15 demesini beklerdim.en azından bana hala çok fazla veremiyoruz onu bile