kumsal__ nunusmom kiracılar hep merhametli pandemide bile kira almadı dediler de bakalım Mart’ta. Sonra ne isticek 😅
nunusmom EmirAsafMomm bizim peteklerin vanalarında 5 e kdr ayarlama ölçüsü var biz genelde 3 de yakıyoruz sıcak olunca 2 ye düşürüyoruz
EmirAsafMomm nunusmom ama yine aynı para ödüyorsunuz değilmi yoksa pay ölçer mi siizn ne kadar kısarsan o kadar
EmirAsafMomm nunusmom ama yine aynı para ödüyorsunuz değilmi yoksa pay ölçer mi siizn ne kadar kısarsan o kadar
nunusmom SakinaG eski kiracı olduklsrından olabilirrrr biz yeniyiz mesela oturdugum evde önceki evde 4500 ödüyordduk
Gmz09 nunusmom maalesef olacak ev sahibimizin beklentisi 30 bin %100 zam bekliyor daha çok bekler.Evi satışa koydu 9 milyona alacak birini bulursa satar 😂
QBuse1123 nunusmom 😱çok fazla yıllık 180 yapar adanda yıllık Bn ona bile çöm diyordum siz çok çok fazla ya
nunusmom Edaasel ay ne bileyim yaa araçla daha kolay olur trafik evet ama roplu tasıma derdin olmaz en azondan
Nurov nunusmom o da güzel 🌝 zaten benim bu yaza kadar son, sonra evden çıkarılıyorum, satılacakmış yalan yeni kiracıya tepeden kiralanacak🤣