Mine-tayfun Mine-tayfun tek oğlu ve ilk torunun verdiği heyecan. Ve mutluluktan diyelim Allah razı olsun en zor anımda yanımızda oluyor
Naimedamlagirgec nunusmom adanada oturuyoruz geçen sene Şubat ayında depremden 3 gün önce taşındık geçen sene 45.000 TL verdik yıllık bu senede 80.000 verdik malesef iki katı aidatimiz 200 TL çöp aliniyor birde hafta bir siliniyor
kumsal__ nunusmom 3.yilimiz olcak kira 1450.martta zam gelcek bakalim ne dicek ev sahibi.aidat yok copude eşim atiyor 😅
_annee nunusmom biz evleneli mayısta 1 sene olacak ama , evi tutup icine tadilat yaptırdgımız icin, bir sene dolmustu coktan. İlk basta 1000 tl veriyoduk, bi sene dolunca 3bin yaptı ev sahibi. Ama ev giriş katı falan öyle yeni evlerden deil
EmirAsafMomm nunusmom vanadan ayarlasa bile takıldığı kadar olmuyor mu yine tasarruf oluyor mu ki bilmiyorum
nunusmom EmirAsafMomm bizim peteklerin vanalarında 5 e kdr ayarlama ölçüsü var biz genelde 3 de yakıyoruz sıcak olunca 2 ye düşürüyoruz
nunusmom SakinaG eski kiracı olduklsrından olabilirrrr biz yeniyiz mesela oturdugum evde önceki evde 4500 ödüyordduk
Gulcehir nunusmom evi 3 yıl önce aldık 4500 kredisi var 100 TL aidat ödüyoruz ayda bir apartmana temizlikçi uğruyor sanirim😂
Sevgicoskun nunusmom ben kiramı soylesem şok olur herkes ama ben istanbulda yasamiyorum kiram 2000☺️aidat 160 ev eski degil ve baya büyük carsiinin gobegindeyim
Gmz09 15 bin kira 2500 aidat ödüyoruz.4+1 ev. bina görevlisi,asansör,çöp için her katta şut,güvenlik hizmeti var.Ama kira artış zamanı gelince tahminimce 25 bin olacak 🥲
Aysusenn nunusmom kira 2500 aidat 100 oturduğum ev kötü bi yerde de değil ev sahibimiz iyi çıktı 4 senedir de burdayız. Allah gerçekten taşınan taşıncaklara yardımcı olsun.